10 juni 2013

Serviceteam gaat het dak op in St. Michielsgestel

Terug

Als onderhoudsspecialist is Hendriks Coppelmans niet alleen sterk in het uitvoeren van groot onderhoudsprojecten en grootschalige renovaties, ook voor kleinschaligere onderhoudsklussen zijn wij een prima partner. Voor woningcorporatie Huis&Erf starten we binnenkort met de dakrenovatie van 22 woningen in St. Michielsgestel. De werkzaamheden aan de jaren ’70 woningen worden uitgevoerd door het Serviceteam, een afdeling die vanuit diverse uitvalsbases in Brabant kleinere onderhoudsopdrachten uitvoert voor onder andere corporaties en zorginstellingen.

Gestript

De daken in de Irenestraat en Beekkant in St. Michielsgestel hadden last van doorhanging en worden daarom compleet gestript en voorzien van nieuwe gordingen, schoorstenen, isolatie, dakpannen en goten. Deze klus neemt ongeveer dertig werkdagen in beslag. Om de overlast tot een minimum te beperken is er intensief overleg met bewoners en corporatie.

Partner in kleinschalige projecten

Het Serviceteam van Hendriks Coppelmans is al zo’n 8 jaar als vaste onderhoudspartner actief in de huurwoningen van Huis&Erf, onder andere met mutatieonderhoud, kleine reparaties en badkamer-, keuken- en toiletrenovaties. “Dit project is ook vanuit die contacten ontstaan”, vertelt Pieter Driessen verantwoordelijk voor het Serviceteam bij Hendriks Coppelmans. “Je ziet bij onze opdrachtgevers steeds vaker dat kleinere onderhoudswerkzaamheden gebundeld worden tot kleine projecten. Dat is vaak kostenefficiënter. Ons Serviceteam is uitstekend uitgerust voor projecten met deze schaalgrootte. Uiteraard benutten we de groot onderhoudskennis die aanwezig is bij het bouwbedrijf en combineren die met onze eigen specifieke kwaliteiten. Zo zijn onze mensen bijvoorbeeld gewend om bij bewoners over de vloer te komen en kunnen wij de kosten van bouwplaatsinrichting beperken door te werken vanuit onze bussen en serviceteamvestiging in Schijndel.

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling