3 november 2014

Relatiemagazine Huisnummer is uit

Terug

Ons magazine ‘Huisnummer’ is weer verschenen. In het najaarsnummer is onder andere te lezen hoe Hendriks Coppelmans, samen met Eneco, zorgvastgoed verduurzaamt zonder budget. Aandacht is er ook voor de BudgetRijwoning®. Wethouder Ted van de Loo uit Boekel en Bas van de Laar van BL Huisvesting vertellen hoe dit woningconcept in Boekel en Gemert rendabel is toegepast in de huur en koop. Verder in dit nummer: bewonersbegeleidster Ageet Reith zorgt voor rust in de wijk bij grootonderhoudsprojecten, eengezinswoningen splitsen met een haalbare businesscase, ‘ademende’ ecologische huurwoningen in Malden en hendriks Coppelmans innoveert versneld met een eigen BIM-specialist.

Informeren en inspireren

Met de uitgave van Huisnummer wil Hendriks Coppelmans relaties en partners informeren en inspireren om samen wonen geweldig te maken. In het blad wordt aandacht besteed aan actuele ontwikkelingen, projecten en innovatieve woonproducten waarmee Hendriks Coppelmans partners verder kan helpen. Bewoners, opdrachtgevers en andere partners komen veelvuldig aan het woord.

Online lezen

Huisnummer verschijnt twee per jaar en wordt toegezonden aan relaties en partners van Hendriks Coppelmans. Klik hier om Huisnummer online te lezen.

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling