21 december 2017

Overeenkomst voor 81 NOM-woningen met Woonveste

Terug

Met de Drunense wooncorporatie Woonveste sloten we op maandag 11 december drie design&buildovereenkomsten voor in totaal 81 nul-op-de-meterwoningen. Bestuurder Eric van den Einden van Woonveste en algemeen directeur Bart Hendriks van Hendriks Coppelmans Ontwikkeling BV ondertekenden de overeenkomsten voor drie duurzame projecten in Vlijmen en Haaren. Het gaat om 11 woningen in deelgebied Hof van Morgen in Geerpark Vlijmen, 14 woningen in nieuwbouwproject Hofmeester in Haaren en 56 woningen in deelgebied Goede Morgen in Geerpark Vlijmen. Mark van Doorn van Janssen de Jong Bouw tekende deze laatste overeenkomst mee namens Geerpark BV, een samenwerkingsverband van de twee ontwikkelaars.

Bouwplannen en planning

De bouwwerkzaamheden in Hof van Morgen zijn al gestart. De elf nieuwe huurwoningen komen midden in deze al deels gerealiseerde woonbuurt, in woonblokjes van zeven eengezinswoningen en vier levensloopwoningen. Naar verwachting worden de huurwoningen eind 2018 opgeleverd. Woonveste start zomer 2018 met de verhuur.
De nieuwbouw van Hofmeester en Goede Morgen gaat in het eerste kwartaal van 2018 van start. De 14 huurwoningen in project Hofmeester in Haaren komen op het terrein van een voormalige basisschool De Hasselbraam. Er komen ook zes koopwoningen in dit plan. Deze worden verkocht door Hendriks Coppelmans (meer informatie vind je hier). De oplevering van de huurwoningen is gepland in het vierde kwartaal van 2018. Het project 56 huurwoningen in deelgebied Goede Morgen in Geerpark Vlijmen bestaat uit levensloopwoningen en twee typen eengezinswoningen. De oplevering van de eerste huurwoningen staat gepland medio 2019. In Goede Morgen komen ook verschillende typen koopwoningen (meer informatie vind je hier).

Handtekening onder 81 nul-op-de-meterwoningen (links Bart Hendriks, rechts Eric van den Einden)

Handtekening onder 81 nul-op-de-meterwoningen (links Bart Hendriks, rechts Eric van den Einden)

67 NOM-woningen in Geerpark Vlijmen

67 NOM-woningen in Geerpark Vlijmen

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling