10 november 2016

Oplevering eerste woningen in De Gaarden

Terug

Op woensdag 9 november zijn de eerste acht eengezinswoningen opgeleverd van deelproject de Kersengaard in de voormalige kloostertuin van het Retraitehuis in Uden. Hendriks Coppelmans leverde de woningen in de ochtend op aan woningcorporatie Area. ’s Middags ontvingen de huurders de sleutel van hun nieuwe woning uit handen van Area. Volgende week worden de overige tien eengezinswoningen opgeleverd. De bouw van het appartementencomplex vordert gestaag en de oplevering staat in december gepland. 

Design & Build

De Kersengaard is een onderdeel van project de Gaarden van Area. Hendriks Coppelmans Bouwgroep BV bouwt hier 18 grondgebonden woningen en 24 appartementen. Het ontwerp van de woningen, door Omni Architecten in Schijndel, is geïnspireerd op het naastgelegen Retraitehuis. Area heeft alle woningen inmiddels verhuurd.

Bewust leven in De Gaarden

Rond het historische Retraitehuis aan de Volkelseweg in Uden ontstaat De Gaarden. Een prachtige, gemengde woonwijk. Een groene oase, die de afgelopen eeuw het domein was van de Missiezusters en straks ruimte biedt aan mensen die bewust in het leven staan. In het gebied komen appartementen en woningen in het huursegment en ook een beperkt aantal vrije kavels. Het wordt er net als in een klein dorp.

Voor meer informatie over de Gaarden kijk op: www.degaarden-uden.nl.

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling