10 september 2012

Ontdek je verhuiskansen op Woonbeurs Uden-Veghel

Terug

In de Koekbouw in Veghel wordt op zaterdag 15 september de eerste woonbeurs Uden-Veghel gehouden. De beurs is bedoeld voor iedereen in de regio die weleens overweegt om te verhuizen. Samen met de andere deelnemers van de beurs laat Hendriks Coppelmans zien dat er vaak veel meer kan dan woonconsumenten denken. Zo kan de bezoeker op deze dag ontdekken dat er nieuwbouwprojecten zijn waarbij de aanbieder oplossingen biedt om de bestaande woning gegarandeerd te verkopen en dat de hypotheekverstrekking niet zo beperkt is als de media vaak doen geloven. Ook zijn er stimuleringsmaatregelen om kopen gemakkelijker en betaalbaarder te maken en verzekeringen die inkomensaanvulling mogelijk maken bij ontslag, of zelfs ontbinding van de koop regelen.

Presentaties door Sara Kroos

Doorlopend is er een tijdens de beurs een informatiemarkt waarin liefst 29 nieuwbouwprojecten gepresenteerd worden. Hendriks Coppelmans is onder de vlag van Bouw- en ontwikkelingsmaatschppij ‘t Ven en Bouwcombinatie Uden-Zuid aanwezig met nieuwbouwplannen in respevctievelijk ‘t Ven in Veghel en Velmolen-Oost in Uden. Daarnaast zijn diverse bedrijven en instanties aanwezig zoals beide gemeenten, Area Wonen, diverse makelaars, De Hypotheker, een notaris en enkele banken en verzekeraars. Alle informatie is vrij verkrijgbaar zonder dat bezoekers voortdurend aangesproken worden. Lekker ontspannen je mogelijkheden verkennen dus. Cabaretière Sara Kroos (bekend van de Lama’s) geeft de hele middag presentaties, over onder andere woning(in)ruil en de starters rente regeling. Ook geeft ze haar eigen humoristische visie op wonen.

Van harte welkom!

De woonbeurs wordt gehouden in de Koekbouw aan de NCBlaan 52a in Veghel en duurt van 11.00 tot 15.00 uur. Voor meer informatie, de deelnemers en het dagprogramma zie: woonbeursudenveghel.nl. Of lees alvast meer over de nieuwbouwprojecten Velmolen-Oost (Uden) en ‘t Ven (Veghel).

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling