17 januari 2017

50 Nul-op-de-meterwoningen Goede Morgen 28 januari in verkoop

Terug

De woningontwerpen van het deelproject ‘Goede Morgen’ in de duurzame wijk Geerpark Vlijmen zijn klaar. Fase 1 bestaat uit 50 woningen en gaat op 28 januari in verkoop tijdens de Woonmarkt Geerpark(13.00-15.00 Abdij Mariënkroon, Abdijlaan 8 in Nieuwkuijk). De eerste artist impressies geven een ‘sneak preview’. Met negen verschillende woningtypes in  oud Hollandse stijl wordt dit deel van de wijk gevarieerd en sfeervol. Alle woningen zijn nul-op-de-meter en dus al voorbereid op de toekomst: je wekt je eigen energie op met behulp van natuurlijk bronnen en je hebt geen energierekening. Wonen in Goede Morgen is een slimme keus: voor je eigen toekomst  maar ook die van je (klein)kinderen en de natuur.

Negen woningtypes

Goede Morgen groeit de komende jaren in het gebied tussen Morgen I en het wijkpark. In het nieuwe plan bouwen ontwikkelaars Janssen de Jong en Hendriks Coppelmans in totaal 134 koopwoningen en 71 huurwoningen. De eerste 50 koopwoningen komen ’tegenover’ het reeds gerealiseerde Morgen I. Het wordt een mooie mix van vrijstaande woningen, patio’s, twee-onder-een-kap en hoek- en tussenwoningen. In verschillende breedtematen en gevelontwerpen. Dat maakt de wijk voor veel mensen aantrekkelijk.

Oud Hollandse architectuur

De kenmerkende waterslinger van Geerpark speelt ook in Goede Morgen een grote rol. Ruim de helft van de woningen hebben uitzicht op het water. De straatopbouw in hoven zorgt voor geborgenheid en rust. Het ontwerp van de woningen geeft de sfeer van de vorige eeuw, maar in een modern jasje. Met schuine kappen, duurzame natuurlijke materialen en aardse zachte kleuren gecombineerd met wit, zwart en antraciet. Maar ook met bijzondere details zoals luiken en mooie metselwerkaccenten.  De zonnepanelen zijn verwerkt in het dak via een zogenaamd ‘indaksysteem’: de panelen liggen niet in een patroon boven op de dakpannen, maar vullen een volledig dakvlak en vormen zo de dakbedekking. Dat geeft een rustig beeld.

Nul-op-de-meter: voorbereid op de toekomst

Alle woningen in Goede Morgen zijn ‘nul-op de-meter’. Dat betekent dat ze zelf net zoveel energie opwekken als ze nodig hebben. Je maakt geen gebruik van gas, maar van natuurlijke bronnen zoals de zon. Daarmee loop je als woningeigenaar voorop op de standaard van de toekomst. Dat heeft zijn voordelen in het gebruik (denk aan de lage energiekosten en het aangename binnenklimaat) maar ook voor de waardeontwikkeling van je woning. Een slimme investering dus!

Voor meer informatie over dit project bezoek goedemorgengeerpark.nl.

Impressie van de twee-onder-een-kaponingen in Goede Morgen (nul-op-de-meter)

Impressie van de twee-onder-een-kaponingen in Goede Morgen (nul-op-de-meter)

Impressie van de rijwoningen in Goede Morgen (nul-op-de-meter)

Impressie van de rijwoningen in Goede Morgen (nul-op-de-meter)

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling