24 mei 2022

NOM-woningen in Tot Morgen Geerpark opgeleverd

Terug

Alle 66 koop- en huurwoningen in de eerste fase van Tot Morgen in de duurzame wijk Geerpark in Vlijmen zijn opgeleverd! Vrijdag 20 mei werden de laatste sleutels uitgereikt. Wij wensen alle nieuwe bewoners heel veel woongeluk in hun nieuwe nul-op-de-meterwoning.

Tweede fase Tot Morgen

In februari is Hendriks Coppelmans in het aangrenzende gebied alweer gestart met de bouwwerkzaamheden van de tweede fase. Dit deel van Geerpark (een ontwikkeling van Geerpark BV) zal naar verwachting in het voorjaar van 2023 klaar zijn.

Nieuwe Morgen

En Geerpark groeit door! De ontwikkelaars van Geerpark BV (een samenwerking met Janssen de Jong Projectontwikkeling) hebben ook fase 1 van het naastgelegen Nieuwe Morgen in verkoop (38 woningen). De actuele stand van zaken kun je volgen via de plankaart en de inschrijving voor de reservelijst staat open: www.nieuwemorgengeerpark.nl.

Samen met de gemeente Heusden en Woonveste geven we sinds 2014 vorm aan de ambitie om in Geerpark woningen voor de toekomst neer te zetten. Lees hier meer over deze gebiedsontwikkeling.

Uitvoerder Joop Linders (links) en kopersbegeleider Ron Cornelissen met een van de kopers van een levensloopwoning.

Hugo Geerlings (ontwikkelingsmanager Hendriks Coppelmans) en marcel van de Oever (Woonveste) bij de oplevering van de huurwoningen

V.l.n.r.: Hugo Geerlings (ontwikkelingsmanager Hendriks Coppelmans) en Marcel van de Oever (Woonveste) bij de oplevering van de huurwoningen

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling