26 oktober 2012

Nieuwbouw Kloosterstraat Volkel bereikt hoogste punt

Terug

Het nieuwbouwproject Kloosterstraat dat Hendriks Coppelmans voor Area realiseert in Volkel heeft haar hoogste punt bereikt. Samen met de bouwlieden, toekomstige bewoners, omwonenden en andere betrokkenen werd daarom op 25 oktober de vlag in top gehesen. Wethouder Peerenboom was namens gemeente Uden tijdens de feestelijke viering van deze mijlpaal aanwezig om de officiële handeling te verrichten. Na het officiële gedeelte was er de mogelijkheid om enkele appartementen te bezichtigen.

Locatie voormalige Amerikaanse school

Op de plek waar vroeger de Amerikaanse school stond, ontstaat nu een multifunctionele accommodatie van 16 appartementen waarvan acht appartementen bestemd voor verhuur en acht voor koop. Het complex is centraal gelegen in de kern van Volkel, nabij het zorgcomplex Sint Antonius en de Capellerhof. De kleinschalige opbouw met een ingetogen traditionele architectuur past bij het dorpsgezicht van Volkel. De bouw is gestart in het voorjaar en loopt volgens planning. Volgens verwachting kan nog voor de winter de kap erop. In maart 2013 moeten de eerste bewoners in hun appartementen terecht kunnen.

Nog enkele woningen beschikbaar

Er zijn op dit moment nog drie appartementen te koop. Inlichtingen en verkoopinformatie is beschikbaar bij Van de Ven Garantiemakelaas via tel.: 0413-261905 of e-mail: info@vandevengarantiemakelaars.nl.

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling