19 oktober 2018

Najaarseditie Huisnummer is uit

Terug

Ons magazine ‘Huisnummer’ is weer verschenen en valt een dezer dagen bij relaties en medewerkers op de mat. In het najaarsnummer besteden we onder andere aandacht aan de uitwerking van de BENG-normen waarmee Den Haag nu bezig is. Onze projectmanager Hugo Geerlings vertelt hoe Hendriks Coppelmans hierover mee mag praten en doet onze visie uit de doeken. En hoe kijken corporaties aan tegen BENG? We vroegen het aan Bas de Graaf van TBV Wonen. In een interview met Thuisvester-directeur Pierre Hobbelen gaan we in op ‘woonlasten-denken’ en hoe NOM en NOM keur daarin een rol spelen. Voor 17 gerealiseerde woningen in Raamsdonksveer en Oosterhout ontvangen we binnenkort NOM keur (fase 2 Toepassing), een keurmerk dat via strenge kwaliteitstoetsing zekerheid geeft over beloofde (energie)prestaties.

Maarten Koster van Woonlinie legt uit welk voordeel er te behalen is met een gecombineerde tender voor twee projectlocaties. Ook laten we zien hoe digitaal keuren en opleveren de aansturing van bouwpartners aanzienlijk vereenvoudigt en verbetert. Oltjan Akkerman (P&O) vertelt over het belang van de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO), waarop we onlangs trede 2 behaalden. Verder een korte terugblik op de kennisbijeenkomst in duurzame wijk Geerpark Vlijmen met gastspreker Diederik Samsom en aandacht voor het bijzondere circulaire ontwikkelplan in Bosrijk Eindhoven en een uitdagend nieuw project met 72 nul-op-de-meterappartementen in Dongen.

Nieuwsgierig? De uitgave is hier online te lezen.

Informeren en inspireren

Met de uitgave van Huisnummer wil Hendriks Coppelmans relaties en partners informeren en inspireren om samen wonen geweldig te maken. In het blad wordt aandacht besteed aan actuele ontwikkelingen, projecten en innovatieve woonproducten waarmee Hendriks Coppelmans partners verder kan helpen. Bewoners, opdrachtgevers en andere partners komen veelvuldig aan het woord.

Voorgaande uitgaves lezen? U vindt ze hier.

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling