30 maart 2020

Met Casade aan de slag voor GGz

Terug

Op het terrein van GGz Breburg, aan de Heuvelstraat in Dongen, realiseren we samen met corporatie Casade 48 appartementen. De woningen zijn bestemd voor cliënten van GGz. Donderdag tekenden directeur/bestuurder Roel van Gurp van Casade en onze directeur Cas Stuut het contract. Op gepaste afstand, ieder vanaf hun eigen (thuis)werkplek. “We tekenen apart, maar we bouwen samen.”

Samenwerking leidt tot haalbaar plan

Samen lijkt het sleutelwoord in dit project. Afgelopen zomer was Casade op zoek naar een ontwikkelende bouwpartner, met wie ze samen konden inschrijven op de uitvraag van GGz om hun cliënten te herhuisvesten op eigen terrein. Door de eerdere goede samenwerking in het project Trappistenstraat, waarin we voor Casade 72 appartementen bouwen die voldoen aan BENG* en NOM, zocht Casade voor deze opdracht weer contact met ons. Door nauwe samenwerking zijn we wederom tot een haalbaar plan gekomen en gaat onze samenwerking in Dongen verder. Van den Hout & Kolen architecten ontwierp het plan.

Op het terrein van GGz Breburg realiseren we één appartementengebouw met 18 appartementen. Daarnaast komen er 30 beneden-bovenwoningen, verdeeld over drie woonblokken.

* we bedoelen hier de voorlopige BENG-eisen van 2015

links Roel van Gurp (Casade) , rechts Cas Stuut (Hendriks Coppelmans), vanaf hun eigen werkplek.

Roel van Gurp, directeur/bestuurder Casade

Cas Stuut, directeur Hendriks Coppelmans

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling