27 juli 2021

Meld jij een goed doel aan voor Fonds Cohesie? We zijn weer op zoek.

Terug

Cohesie, ons maatschappelijk fonds, is ook dit jaar weer op zoek naar goededoelenprojecten die de woon- en leefomgeving van mensen verbeteren. Deze projecten maken kans op een financiële ondersteuning. Zo helpen we verder. Iedereen krijgt iedereen de mogelijkheid om een project in te dienen. Aanmelden kan tot en met 8 november 2021 op https://www.fonds-cohesie.nl/aanmelden.

Wonen geweldig maken

Via Fonds Cohesie financiert Hendriks Coppelmans al sinds 2002 goededoelenprojecten binnen het thema ‘mensen en hun woonomgeving’. Als bouwgroep zijn we dagelijks actief in de woon- en leefomgeving van mensen en werken we vanuit de visie dat wonen geweldig moet zijn. Cohesie is één van de manieren waarop wij deze visie in praktijk brengen. Voorbeelden van ondersteunde projecten vind je hier.

Aanmelden

Om in aanmerking te komen voor ondersteuning, moeten projecten aan enkele voorwaarden voldoen. Het project moet bijvoorbeeld raakvlakken vertonen met huisvesting en leefruimte. Daarnaast moet het uitgevoerd worden in Brabant of Zuid-Gelderland. Overige criteria zijn te vinden op www.fonds-cohesie.nl. Hier staat ook het aanmeldformulier, waarmee projecten tot medio november opgegeven kunnen worden.

Selectie

Uit de aangemelde projecten worden twee genomineerde projecten gekozen. Deze worden geselecteerd door een comité van aanbeveling. Relaties en medewerkers van Hendriks Coppelmans mogen in december, namens Fonds Cohesie, ieder €20,- euro schenken aan één van de genomineerde projecten.

Fonds Cohesie cheque Stichting De Vinkelse Molen

Jan van der Lee (Stichting De Vinkelse Molen) met de cheque van Fonds Cohesie voor “De Zwaan”

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling