13 juli 2018

Meld goed doel aan voor steun door Fonds Cohesie

Terug

Cohesie, ons maatschappelijk fonds, is weer op zoek naar goededoelenprojecten die de woon- en leefomgeving van mensen verbeteren. Deze projecten maken kans op een financiële ondersteuning. Ook dit jaar krijgt iedereen de mogelijkheid om een project in te dienen. Aanmelden kan tot en met 12 november 2018 op www.fonds-cohesie.nl.

Wonen geweldig maken

Via Fonds Cohesie financiert Hendriks Coppelmans al sinds 2002 goededoelenprojecten binnen het thema ‘mensen en hun woonomgeving’. Als bouwgroep zijn we dagelijks actief in de woon- en leefomgeving van mensen en werken we vanuit de visie dat wonen geweldig moet zijn. Cohesie is één van de manieren waarop wij deze visie in praktijk brengen. Voorbeelden van ondersteunde projecten vind je hier.

Aanmelden

Om in aanmerking te komen voor ondersteuning, moeten projecten aan enkele voorwaarden voldoen. Het project moet bijvoorbeeld raakvlakken vertonen met huisvesting en leefruimte en uitgevoerd worden in Brabant of Zuid-Gelderland. Overige criteria zijn te vinden op www.fonds-cohesie.nl. Hier staat ook het aanmeldformulier, waarmee projecten tot en met 12 november 2018 opgegeven kunnen worden.

Selectie

Uit de aangemelde projecten worden twee genomineerde projecten gekozen. Deze worden geselecteerd door een comité van aanbeveling. Relaties en medewerkers van Hendriks Coppelmans mogen in december, namens Fonds Cohesie, ieder €20,- euro schenken aan één van de genomineerde projecten.

Muzerijk Uden 2015 Fonds Cohesie

Speellandschap 2017 Fonds Cohesie

Woongroep De Pannehoeve 2018 Fonds Cohesie

Woonatelier 2006 Fonds Cohesie

Op het Dorp Vorstenbosch 2007 Fonds Cohesie

Octopus 2004 Fonds Cohesie

Zorgland Klussendienst 2013 Fonds Cohesie

Jantje Beton_2010 Fonds Cohesie

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling