15 juni 2017

Meesterlijk wonen in Haaren

Terug

In het centrum van Haaren, op de voormalige locatie van basisschool de Hasselbraam, bouwt Hendriks Coppelmans 6 gelijkvloerse, energieneutrale patiowoningen. De woningen worden gebouwd met een wit gekeimde gevelsteen en antracietkleurige gebakken dakpannen. De metselwerkaccenten rond de voordeur en ramen, in combinatie met de prachtige luiken, geven de woningen een karakteristiek, statig uiterlijk. De woningen zijn ontworpen door Bulkens Architecten uit Molenhoek.
Naast deze koopwoningen, realiseren we in dit plan ook 14 nul-op-de-meterhuurwoningen in opdracht van Woonveste.

Gelijkvloers wonen: ideaal voor nu én voor de toekomst

De vrijstaande woningen zijn gelijkvloers: ze hebben standaard een compleet woonprogramma op de begane grond (slaapkamer en badkamer zijn beneden). De eerste verdieping is vrij indeelbaar, bijvoorbeeld als hobbykamer of als extra slaapkamer. De woningen zijn hierdoor bij uitstek geschikt voor 55-plussers.

Energieneutraal

Ook aan duurzaamheid en woonlasten is gedacht: de woningen worden uitgevoerd als zogenaamde EPC-0-woningen. Dat betekent dat de woningen evenveel energie opwekken als er verbruikt wordt voor verwarming, ventilatie, warm water en verlichting. Daarmee voorziet de woning voor een groot deel in haar eigen energiebehoefte. Dit is mogelijk door de zonnepanelen die op het dak worden geplaatst; deze wekken de energie op. Daarnaast wordt de woning goed geïsoleerd.

Verkoopinformatie

De verkoop verloopt via van den Hurk makelaardij uit Helvoirt. Heeft u interesse? Neem dan contact met op met de makelaar via info@vandenhurkmakelaardij.nl of telefonisch: (0411) 64 28 28. De verhuur van de 14 woningen verloopt via Woonveste.

Bekijk ook de projectwebsite www.hofmeesterhaaren.nl of de Facebookpagina van het project.

artist impressie exterieur Hofmeester Haaren

situatietekening Hofmeester Haaren

interieurimpressie Hofmeester Haaren

logo Hofmeester Haaren

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling