26 maart 2020

Marlieke en Frank krijgen sleutel Goede Morgen ‘coronasafe’

Terug

Met wat kunst- en vliegwerk zijn vandaag de eerste koopwoningen in Goede Morgen Geerpark fase 3 opgeleverd. In verband met het coronavirus moesten extra voorzorgsmaatregelen genomen worden om dit volgens de RIVM-richtlijnen te kunnen doen. Kopers Marlieke en Frank uit Drunen kregen hun sleutel op veilige afstand uitgereikt. Vandaag en morgen worden in totaal 7 ‘Buitenkans’woningen opgeleverd. Vorige week al werden de 15 huurwoningen in het plandeel overgedragen aan wooncorporatie Woonveste.

De duurzame wijk Geerpark in Vlijmen heeft er weer 22 nieuwe woningen bij. De hoek- en tussen woningen die opgeleverd zijn, zijn allemaal gasloos en nul-op-de-meter. In verband met het coronavirus verliep de oplevering anders dan gebruikelijk. Zo mochten er maar een beperkt aantal mensen bij aanwezig zijn en moest er in kleine ruimtes bij toerbeurt gekeken worden, om de anderhalve meter afstand te bewaren. De sleutel werd contactloos overhandigd en de reservesleutels waren veilig verpakt. Ook het oplossen van eventuele opleverpunten verloopt wat anders dan normaal om de bouwmedewerkers en de kopers en huurders te beschermen. Gelukkig werd het voor de bewoners toch een heel feestelijk moment. Alle reden om de vlag uit te hangen dus.

Bouw laatste fase Goede Morgen van start

De vaart zit er lekker in in Geerpark. Ontwikkelaars Hendriks Coppelmans en Janssen de Jong (Geerpark BV) zijn ver gevorderd met de bouw van 53 koopwoningen in fase 2. De eerste woningen zijn naar verwachting begin mei klaar. De bouw van de vierde en laatste fase van dit plandeel gaat in april van start. Alle 24 woningen in deze fase zijn al verkocht.

Start verkoop 38 woningen Tot Morgen

De wijk groeit verder in het nieuwe deelgebied Tot Morgen, achter het park. Geerpark BV ontwikkelt daar 38 koopwoningen in modern-landelijke stijl. Het aanbod is zeer gevarieerd en bestaat uit hoek- en tussenwoningen, boven- en benedenwoningen, twee-onder-een-kap en patio’s. In mei gaan de woningen in verkoop. Alle woningen zijn nul-op-de-meter. Meer informatie over de woningen in deelgebied Tot Morgen is verkrijgbaar via de website totmorgengeerpark.nl of de makelaars: Van de Zande makelaardij (073-5111999 / vlijmen@zande.nl) of Staete makelaars (073- 5117000 / nieuwbouw@staete.nl).

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling