8 september 2014

‘Maatschappelijke rol UDI’19 verdient onze steun’

Terug

Op 7 september heeft algemeen directeur Bart Hendriks van Hendriks Coppelmans Bouwgroep, een nieuw ster-sponsorcontract getekend bij voetbalvereniging UDI’19/Beter Bed uit Uden. Hendriks Coppelmans behoort al sinds begin jaren ’80 tot de vaste sponsorkern van de hoofdklasser. Het uitstekende sportieve en maatschappelijke beleid van de vereniging resulteert nu in een hernieuwde verbintenis tot 2017. De overeenkomst is zelfs uitgebreid met een veldadoptie. Op die manier is de Udense bouwer en ontwikkelaar de komende jaren ook op de trainingsvelden goed in beeld.

Sport onderdeel van wonen

Sport en recreatie zijn voor Hendriks Coppelmans onlosmakelijk verbonden met wonen. “Een geweldige leefomgeving, daar gaan we als ontwikkelende bouwgroep voor. Binnen Uden vervult UDI’19/Beter Bed hierin een belangrijke maatschappelijke rol en daarom ondersteunen we de vereniging van harte”, legt Bart Hendriks uit. De Udense onderneming is een echte woonspecialist en ontwikkelt, bouwt en onderhoudt in Brabant en Zuid-Gelderland. “Onze filosofie is dat alles aan een huis moet kloppen, wat iemands woonwensen ook zijn. Wij zijn pas tevreden als de bewoners dat ook zijn. Daarom investeren we veel in persoonlijke aandacht en vernieuwende woonconcepten.”

Sociaal gezicht

De maatschappelijke rol die UDI’19 steeds nadrukkelijker invult, spreekt Hendriks Coppelmans als MVO-gecertificeerd bedrijf enorm erg aan. “Initiatieven als ‘UDI werkt’, waarbij de vereniging hulp biedt aan mensen zonder baan zijn prachtig”, vindt aldus Bart Hendriks. “Wij doen binnen ons bedrijf iets soortgelijks in de vorm van social return. Binnen onze projecten proberen we banen te creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het besef dat je als organisatie een maatschappelijke verantwoordelijkheid draagt, delen we dus. Wij hopen met deze sponsorondersteuning bij te kunnen dragen aan het sociale gezicht van een UDI’19”.

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling