13 november 2017

Elf jubilarissen vieren 255 dienstjaren

Terug

Trouwe medewerkers zijn van onschatbare waarde. Hendriks Coppelmans is zich daarvan bewust en ontwikkelde vanuit de filosofie ‘fluitend naar je werk’ een personeelsbeleid dat werkt. Dat blijkt onder andere uit het aantal jubilarissen dat op vrijdag 10 november gehuldigd werd. Elf medewerkers vierden op deze dag hun 12½- , 25- en 40-jarig jubileum. De jubilarissen werden in de Kruisherenkapel in Uden feestelijk in de spotlights gezet.

De jubilarissen bij Hendriks Coppelmans die samen verantwoordelijk zijn voor 255 dienstjaren zijn: John Bongers uit Volkel, Françoise Brandwagt uit Oss, Marion Huijbregts uit Eersel, Peter Hulsen uit Veghel (allen 12½ jaar), Gerry Hendriks uit Uden, Ronald Posch uit Zeeland, Theo Raijmakers uit Veghel, Robert van Gendt uit Uden, Bart Hendriks uit Uden (allen 25 jaar), Ton van Beek uit Veldhoven en Arnold van Kessel uit Mariaheide (beiden 40 jaar)

Trots

In het officiële gedeelte van de jubileumviering bedankte de directie de elf medewerkers voor de inzet waarmee ze de afgelopen jaren hun bijdrage hebben geleverd aan de opbouw en bloei van de onderneming. “Als woonspecialist vinden we het belangrijk dat alles aan een huis klopt. We willen wonen geweldig maken. Die klantgerichte opstelling valt of staat met vakbekwame, gemotiveerde en initiatiefrijke medewerkers. Medewerkers die graag een stapje verdergaan voor zowel opdrachtgevers als bewoners. En dat zit bij ons wel goed”, sprak Bart Hendriks, zelf ook jubilaris, de collega’s en hun familieleden toe. “Vakkennis en ervaring zijn daarbij belangrijk, maar ook de oplossingsgerichte mentaliteit en het sociale hart van onze mensen. Dat maakt ons uniek in de branche. Daar mogen we met z’n allen heel trots op zijn.”

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling