16 november 2015

Jubilarissen: 100 jaar bij Hendriks Coppelmans

Terug

Trouwe medewerkers zijn van onschatbare waarde. Hendriks Coppelmans is zich daarvan bewust en ontwikkelde vanuit de filosofie ‘fluitend naar je werk’ een personeelsbeleid dat werkt. Dat blijkt onder andere uit het aantal jubilarissen dat we op vrijdag 13 november kon huldigen. Zeven medewerkers vierden hun 12½- en 25-jarig jubileum. De jubilarissen werden in de skybar van hotel Van der Valk in Uden feestelijk in de spotlights gezet.

Jubilarissen

De jubilarissen bij Hendriks Coppelmans die samen verantwoordelijk zijn voor precies 100 dienstjaren zijn:
Marcel van de Burgt uit St. Oedenrode, Ron Cornelissen uit Bakel, Tommy van Pinxteren uit Waspik, Thomas Roulleau uit Milsbeek, Kees Hamming uit Eindhoven, Cas Stuut uit Someren (allen 12½ jaar) en John van Lith uit Berghem (25 jaar).

Trots

In het officiële gedeelte van de jubileumviering bedankten de directie de zeven medewerkers voor de inzet waarmee ze de afgelopen jaren hun bijdrage hebben geleverd aan de opbouw en bloei van de onderneming. “Als woonspecialist vinden we het belangrijk dat alles aan een huis klopt. We willen wonen geweldig maken. Die klantgerichte opstelling valt of staat met vakbekwame, gemotiveerde en initiatiefrijke medewerkers en dat zit bij ons wel goed”, sprak Bart Hendriks de jubilarissen en hun familieleden toe. “Vakkennis en ervaring zijn daarbij belangrijk, maar ook de oplossingsgerichte en mensgerichte mentaliteit van onze mensen. Dat maakt ons uniek in de branche. Daar mogen we met z’n allen heel trots op zijn.”

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling