17 november 2016

Hoogste punt bereikt in Repelakker

Terug

Op woensdag 16 november werd het hoogste punt bereikt in nieuwbouwproject Repelakker in Zeeland, waar in Fase 2 van het project twee woningen van het type Favoriet worden gebouwd. Aan dit moment in het bouwproces schenken wij graag wat extra aandacht. Daarom hebben we de kopers van de woningen uitgenodigd om dit heuglijke feit onder het genot van een kopje koffie en een stukje gebak met ons te vieren. Daarnaast hebben we ze een leuk presentje overhandigd als herinnering aan dit moment.

Koperskijkdag

Het bereiken van het hoogste punt was voor de bewoners tevens het eerste moment waarop zij een kijkje mochten nemen in hun nieuwe woning. Deze werden erg enthousiast ontvangen.

Repelakker

Project Repelakker is een langlopend project. In 2012 zijn in Fase 1 van het project 23 woningen gebouwd (19 rij- en 4 twee-onder-een-kapwoningen). Vervolgens zijn in Fase 2 zes twee-onder-een-kapwoningen gebouwd, waar de twee bovengenoemde woningen de laatste van zijn. Enkele weken geleden is Fase 3 van het project in verkoop gegaan. In deze laatste Fase worden 10 twee-onder-een-kapwoningen gebouwd, twee van het type Juweel en acht van het type Favoriet.

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling