7 oktober 2016

Hoogste punt bereikt bij woningen Isidorushoeve Beek en Donk

Terug

De bouw van de 12 woningen aan de straten Middenakkerdreef en Ter Lijnden in Beek en Donk verloopt voorspoedig. Het hoogste punt is deze week behaald en dat hebben we op donderdag 6 oktober gevierd met alle toekomstige bewoners. Twee van hen hebben de vlag voor hun eigen woning gehesen. Ook architect Mathieu Bulkens en wethouder Frans van Zeeland waren bij deze vlagviering aanwezig.

Koperskijkdag

Na het officiële gedeelte mochten de toekomstige bewoners voor de eerste keer een kijkje nemen in hun eigen woning. Omdat ook de trappen al in de woningen zijn aangebracht, konden ze niet alleen op de begane grond, maar ook al op de eerste verdieping terecht. Met veel enthousiasme werden de woningen bekeken.

Isidorushoeve

De twaalf koopwoningen aan Middenakkerdreef en Ter Lijnden behoren tot Fase 2 van het project Isidorushoeve. Eerder werden tien koopwoningen aan het Isidorusplein en zes huurwoningen aan Ter Lijnden opgeleverd. De woningen aan Middenakkerdreef en Ter Lijnden bestaan uit twee keer zes woningen (vier hoekwoningen en acht tussenwoningen). Er zijn twee woningtypen, ieder met een eigen architectuurstijl. De binnenzijde is identiek aan de woningen aan Isidorusplein. De woningen aan Middenakkerdreef liggen aan een fraaie brede bomenlaan en die aan Ter Lijnden grenzen aan een wijkparkje.

Voor meer informatie over Isidorushoeve, zie www.deisidorushoeve.nl.

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling