26 september 2017

Hoofdsponsorschap met Udense volleybalvereniging Saturnus/HC verlengd

Terug

Op zaterdag 23 september 2017, tijdens de eerste competitiedag van het nieuwe seizoen hebben Saturnus en Hendriks Coppelmans Bouwgroep het sponsorcontract met twee jaar verlengd. Dat betekent dat de Udense volleybalvereniging ook de komende twee jaar de naam Saturnus/Hendriks Coppelmans zal blijven behouden.

Vlak voor aanvang van de wedstrijd van Dames 1 hebben Bart Hendriks (algemeen directeur Hendriks Coppelmans) en Ronald van Eeken (penningmeester Saturnus/HC) hun handtekening gezet onder een nieuwe tweejarige samenwerking. Aan het eind van deze twee jaar is Hendriks Coppelmans al 20 jaar hoofdsponsor van Saturnus. Uit het dankwoord dat beide heren daarna spraken, blijkt duidelijk dat beide organisaties voor elkaar van grote waarde zijn en er wederzijds veel respect is. Het hoofdsponsorschap maakt binnen Hendriks Coppelmans deel uit van een breed gedragen  mvo-beleid.  Maatschappelijke betrokkenheid zit bij het Udense bedrijf in de genen en krijgt dan ook veel aandacht.

Samen sparren

De sponsorrelatie met  de in Uden gevestigde bouwer en ontwikkelaar is voor de Udense volleybalvereniging al ruim 18 jaar een vertrouwde basis. Niet alleen vanwege de financiële bijdrage maar vooral vanwege de grote betrokkenheid die het bedrijf toont bij de vereniging en de bereidheid om mee te denken. Meerdere keren per jaar komen beide organisaties bij elkaar om te sparren, bijvoorbeeld over de rol van de vereniging in de wijk en hoe we jeugd kunnen enthousiasmeren om te volleyballen en actief deel uit te maken van de vereniging. Ook de belangen van andere sponsors komen aan bod, want ook deze zijn heel belangrijk voor de club. Tijdens deze gesprekken blijkt telkens weer de grote betrokkenheid van de sponsor bij de vereniging. Zo houden beide partijen elkaar scherp en wordt de sponsoring niet iets vanzelfsprekends, maar iets waar constant aan gewerkt wordt.  Hierdoor hebben zij een waardevolle, langdurige relatie met elkaar kunnen opbouwen.

Voortdurend vernieuwen

Hendriks Coppelmans is een ontwikkelende bouwgroep en dit past perfect bij de ontwikkelende volleybalvereniging die Saturnus/Hendriks Coppelmans wil zijn. Niet stilstaan maar kijken naar wat er leeft en nieuwe dingen bedenken.

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling