31 januari 2022

Gratis klushulp met actie Hendriks Helpt

Terug

Honderd jaar worden, dat is een mijlpaal. En wie jarig is, trakteert. Maar wel op een manier die bij ons past: met oog voor de regio. Daarom maken inwoners, verenigingen of stichtingen in de regio waar wij actief zijn (Noord-Brabant en Zuid-Gelderland) onder het motto Hendriks Helpt dit hele jaar kans op gratis professionele klushulp.

Hendriks Helpt

Je kent vast iemand, zoals de buurvrouw die alleen woont waar de schutting op instorten staat. Of dat verenigingsgebouw waar de keukenkastjes aan vervanging toe zijn. Of de buurman, die op leeftijd is en gefrustreerd raakt dat het dak van zijn schuurtje lekt, maar er zelf niets meer aan kan doen. Misschien ken je iemand met een beperking of handicap waar wij in huis een aanpassing kunnen doen, waardoor het leven wat gemakkelijker wordt? Hendriks Helpt fikst eindelijk die klus die al zo lang is blijven liggen.

Eerste klus voor Stichting Het Klavier

Stichting Het Klavier is een initiatief van ouders voor 14 (jong-)volwassenen met een verstandelijke beperking. Het is een nieuwe woonvoorziening in Uden, waar de bewoners 24-uurs zorg krijgen. Een plek waar zij zich veilig, vertrouwd en thuis voelen. Om deze plek nog mooier te maken gaan de vakmannen van Hendriks Helpt aan de slag met een overkapping/ berging voor de tandems en duofietsen zodat deze niet meer buiten in de regen staan te verpieteren.

Weet jij een klus?

Ken jij iemand die onze hulp nodig heeft? Of heb je zelf een klus die al te lang ligt én woon je in de regio waar wij actief zijn? Meld de klus dan aan voor Hendriks Helpt via het formulier op de website van Hendriks Bouw en Ontwikkeling. Iedereen kan meedoen. Elke maand wordt uit alle inzendingen één winnende klus geselecteerd. Die wordt vervolgens uitgevoerd door de vakmensen van Hendriks Helpt. Zo helpen we verder en maken we onze leefomgeving steeds een beetje mooier, gezonder en duurzamer. Voor vandaag én morgen.

logo Hendriks Helpt

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling