19 april 2019

Geerpark Vlijmen groeit verder met 75 NOM-woningen rondom het park

Terug

De duurzame wijk Geerpark in Vlijmen staat aan de vooravond van weer een nieuwe uitbreiding. Terwijl in deelgebied Goede Morgen fase 1 binnenkort de laatste van ruim 100 koop- en huurwoningen wordt opgeleverd, zijn de voorbereidingen voor de volgende bouwfases in volle gang. In mei starten ontwikkelaars Hendriks Coppelmans en Janssen de Jong met de bouw van in totaal 75 koop- en huurwoningen in de omgeving van het park. Alle woningen in dit nieuwe gedeelte van Goede Morgen zijn ook nu weer gasloos en nul-op-de-meter.

In mei bouw van start

Fase 2 van Goede Morgen bestaat uit 53 koopwoningen. Op enkele vrijstaande woningen na, zijn al deze woningen al verkocht. In juni worden de bodembronnen voor de warmtepompen geboord en na de bouwvak start Janssen de Jong met de fundering. Zeven Buitenkanswoningen (hoek- en tussenwoningen) in fase 3 gaan vandaag in verkoop. De bouw van deze hoek- en tussenwoningen start al in mei en bouwer Hendriks Coppelmans verwacht dat dit plandeel in het voorjaar van 2020 klaar is. In deze fase komen ook 15 huurwoningen voor Woonveste. De verhuur daarvan gaat naar verwachting eind 2019 van start (hou hiervoor de website van Woonveste in de gaten).

Buitenkans

De zeven hoek-en tussenwoningen die vandaag in verkoop gaan, zijn een buitenkans voor wie snel in Geerpark wil wonen. Er geldt geen verkoopdrempel voor start bouw. De woningen zijn dus met zekerheid al over een klein jaar klaar. De woningen liggen ook op een Buitenkansplek: letterlijk met de waterslinger op elke hoek van de straat en dicht bij het park (sommige hebben er zelfs uitzicht op). De Buitenkanswoningen hebben een jaren-30-architectuur en zijn beschikbaar vanaf € 274.500,- V.O.N.. Inschrijven kan tot 5 mei via dit voorkeursformulier.

Meer informatie

Meer informatie over de buitenkanswoningen en de laatste vrijstaande woningen in fase 2 is verkrijgbaar via de website goedemorgengeerpark.nl of de makelaars: Van de Zande makelaardij (073-5111999 / vlijmen@zande.nl) of Staete makelaars (073- 5117000 / nieuwbouw@staete.nl).

Goede Morgen is een project van Geerpark BV, een samenwerking van Hendriks Coppelmans Ontwikkeling BV en Janssen de Jong Projectontwikkeling

7 Buitekanswoningen in Goede Morgen fase 3 vanaf 19 april in verkoop

7 Buitekanswoningen in Goede Morgen fase 3 vanaf 19 april in verkoop

Locatiefoto Buitenkanswoningen Goede Morgen fase 3

Locatiefoto Buitenkanswoningen Goede Morgen fase 3

De fasering van deelgebied Goede Morgen in kaart

De fasering van deelgebied Goede Morgen in kaart

Goede Morgen fase 1 is bijna klaar

Goede Morgen fase 1 is bijna klaar

Hekwerkdoek op locatie

Hekwerkdoek op locatie

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling