30 april 2021

Geerpark Vlijmen breidt uit met 36 duurzame koopwoningen in Tot Morgen fase 2

Terug

Duurzame wijk Geerpark in Vlijmen breidt verder uit ten noorden van het park. Terwijl er druk gebouwd wordt aan de eerste fase van deelgebied Tot Morgen, komt ontwikkelaar Geerpark BV (samenwerkingsverband Hendriks Coppelmans en Janssen de Jong Projectontwikkeling) alweer met de tweede fase. De 36 nul-op-de-meterwoningen die hier gebouwd worden, krijgen een vergelijkbare signatuur als de eerdere woningen in het deelgebied: modern-landelijk met stoere materialen, maar wel met een eigen ‘touch’. De woningen gaan op 18 mei in verkoop. Speciaal voor ‘vroege vogels’ is op 30 april de pre-sale gestart. Op de website totmorgengeerpark.nl kunnen belangstellenden de eerste impressies van de woningen bekijken en alvast inschrijven op de woning van hun voorkeur.

Nul-op-de-meter
In Tot Morgen komt een gevarieerde mix van verschillende woningtypes: 10 twee-onder-een-kapwoningen, 7 gelijkvloerse woningen, 15 hoek- en tussenwoningen, 2 benedenwoningen en 2 bovenwoningen. De woningen van Tot Morgen fase 2 liggen direct aan of dichtbij de waterslinger. Er is gekozen voor een modern-landelijke architectuurstijl met bruingrijze steensoorten en stijlvolle zwarte en friswitte houtlookelementen. Diverse woningen hebben een veranda aan de voorzijde, waardoor bewoners nog meer kunnen genieten van de natuur die Geerpark zo kenmerkt. Zoals alle woningen in Geerpark, zijn ook de woningen in Tot Morgen gasloos en nul-op-de-meter. Je woont er duurzaam en met een hele lage of zelfs geen energierekening. Helemaal klaar voor de toekomst!

Pre-sale gestart
Op de website totmorgengeerpark.nl kunnen belangstellenden de woningen bekijken. Inschrijven voor de pre-sale kan tot en met 9 mei. Inschrijvers krijgen voorrang bij de verkoop, die op 18 mei van start gaat. Meer informatie over de woningen in deelgebied Tot Morgen is verkrijgbaar via de website totmorgengeerpark.nl of bij de makelaars: Van de Zande makelaardij (073-5111999 / vlijmen@zande.nl) of Staete makelaars (073- 7820982 / nieuwbouw@staete.nl).

Tot Morgen is een project van Geerpark BV een samenwerkingsverband van Hendriks Coppelmans Ontwikkeling en Janssen de Jong Projectontwikkeling. Meer weten over deze gebiedsontwikkeling? Kijk dan hier.

38 koopwoningen Geerpark Vlijmen

Twee-onder-een-kapwoningen

38 koopwoningen Geerpark Vlijmen

Gelijkvloerse woningen

38 koopwoningen Geerpark Vlijmen

Interieurimpressie van de twee-onder-een-kapwoning

Een blok met hoek- en tussenwoningen en beneden- en bovenwoningen

38 koopwoningen Geerpark Vlijmen

Hoek- en tussenwoningen

38 koopwoningen Geerpark Vlijmen

Situatietekening

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling