21 juli 2015

Energielabel A+++ voor Alexander en Alice

Terug

Aan de Waterspin in de duurzame wijk Geerpark in Vlijmen heeft Hendriks Coppelmans Bouwgroep 10 woningen ontwikkeld en gerealiseerd. Vorige week werden de woningen opgeleverd. Kopersbegeleider Ron Cornelissen overhandigde vrijdag 17 juli aan bewoners Alexander en Alice het energielabel A+++. Niet helemaal toevallig dat we het eerste energielabel juist aan dit pas getrouwde stel uitreikten. Het tweetal koos namelijk speciaal vanwege het duurzame en energiezuinige karakter voor de woning aan Waterspin en verhuisde er graag voor van Drunen naar Vlijmen. En wat een gelukkig toeval die voorletters in hun voornaam… Een hoog A-gehalte dus in huize Everling!

All-electric

Natuurlijk hebben ook de overige woningen in dit project energielabel A+++ gekregen. De woningen zijn all-electric, Geerpark is namelijk een volledig gasloze wijk. De huizen zijn uitgerust met een warmtepomp en pv-panelen. Goed voor het milieu én de portemonnee. Maar het oog wil natuurlijk ook wat. Daarom is er ook veel aandacht besteed aan de architectuur. Zelfs aan een nestkastje is gedacht. Zien de woningen er niet fantastisch uit?

Meer weten?

Meer weten over deze huizen? Bekijk dan hier het referentieproject. Kijk voor meer informatie over de wijk Geerpark op www.geerpark.nl. Hendriks Coppelmans realiseerde hier onder andere ook 19 nul-op-de-meterwoningen (sociale huur en levensloopbestendige huur).

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling