18 december 2018

Eerste bewoners nieuwbouwproject Hofmeester ontvangen hun sleutels

Terug

De eerste koopwoningen van nieuwbouwproject Hofmeester in Haaren zijn opgeleverd. Op maandag 17 december overhandigde kopersbegeleidster Hanneke Kohlmann de sleutels aan de eerste bewoners. De overige woningen worden in de loop van de week opgeleverd. Daarmee hebben alle kopers nog voor de feestdagen de sleutel. Op de oude basisschoollocatie aan de Haarensteijnstraat verschijnen zes patiokoopwoningen en veertien rijwoningen. De rijwoningen zijn sociale huur en worden gebouwd in opdracht van corporatie Woonveste uit Drunen.

Gelijkvloers wonen

De vrijstaande patiowoningen zijn gelijkvloers. De slaapkamer en badkamer zijn op de begane grond. Alle woningen hebben een verdieping die naar wens kan worden ingedeeld. De woningen zijn energieneutraal. Dat houdt in dat ze evenveel energie opwekken als er verbruikt wordt door de installaties in de woning. Daarmee voor zien ze voor een groot deel in hun eigen energiebehoefte. Voor de bewoners betekent dit dat de totale woonlasten laag blijven.

Verhuur

Naast de zes koopwoningen, bouwt Hendriks Coppelmans in Hofmeester veertien sociale huurwoningen voor corporatie Woonveste. De verhuur van deze woningen is in volle gang. Bijna alle woningen zijn verhuurd. De huurwoningen worden naar verwachting eind februari opgeleverd.

Meer weten? Bekijk dan hier het referentieproject.

sleuteloverhandiging Hofmeester Haaren

Hofmeester Haaren, patiowoningen

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling