16 september 2013

‘Bracbant’ Boxtel officieel geopend

Terug

Bracbant, het nieuwbouwproject in Boxtel dat Hendriks Coppelmans heeft gebouwd voor woonstichting Sint Joseph en Cello, is officieel geopend. Afgelopen zaterdag werden de huurders van de 8 woningen en de bewoners van de 18 Cello-appartementen feestelijk welkom geheten. De woningen achter het Ursulagebouw aan de Baroniestraat, werden ingezegend met confetti en met ballonnen. Bewoners Gera en John, hadden de eer om het feest van start te laten gaan. Met een druk op de rode knop onthulden zij het welkomstdoek en knalden zij de kleurrijke slingers de lucht in.

Geen feest zonder geschenken

Zo dachten de verschillende sprekers er ook over. De bewoners van Cello kregen een aantal bijzondere cadeaus overhandigd. Rob Dekker, bestuurder van Sint Joseph, schonk een tafel die was gemaakt uit afvalhout. Niet zomaar afvalhout, maar sloophout uit de oude Bracbantschool. Ook Bart Hendriks, directeur van Hendriks Coppelmans, kwam niet met lege handen. Hij voorzag het binnenterrein van twee prachtige tuinbanken. Dana Piek van de gemeente Boxtel schonk ter versiering van het gebouw een fleurig schilderij en tot slot kregen alle nieuwe bewoners van Bracbant een magneet met daarop de tekst ‘I love Bracbant’.

Bouwproces

Dit was niet de eerste keer dat de bewoners betrokken zijn bij een feestelijke gebeurtenis. Eerder al metselden zij, met hulp van medewerkers van Hendriks Coppelmans, hun eigen steen bij de start van de bouw. Van het totale bouwproces is een timelapsefilmpje gemaakt, dat het verloop van de bouw mooi weergeeft. Foto’s van het eindresultaat vindt u hier.

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling