15 oktober 2012

Bouw woningen De Donk Boekel gestart

Terug

De bouw van zes vrijstaande woningen aan Wollegras in de Boekelse wijk De Donk is van start gegaan. Inmiddels zijn vier van de zes woningen verkocht. Met deze woningen is Hendriks Coppelmans begonnen. Voor de resterende woningen geldt dat ze na verkoop zoveel mogelijk in dezelfde bouwfase gerealiseerd worden. De oplevering van de eerste woningen is naar verwachting in het voorjaar van 2013.

Veel variëteit

De woningen aan Wollegras bieden veel keuzemogelijkheden. De gesprekken hierover met de toekomstige bewoners hebben inmiddels plaatsgevonden en er blijkt een grote variëteit aan opties gekozen en gerealiseerd te worden. Zo wordt één van de woningen bijvoorbeeld nagenoeg casco uitgevoerd en worden twee andere juist voorzien van een grote keukenaanbouw met extra berging en portaal. Een slaap- en badkamer op de begane grond kan echter ook. De woningen die tot nu toe verkocht zijn, worden allen uitgevoerd in bruine gevelstenen, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor een wit geschilderde gevel. De gekozen erfafscheidingen met groene beplanting bieden veel privacy en zijn onderhoudsarm.

Bouwoverlast beperken

De woningen aan Wollegras liggen in een reeds bebouwde en bewoonde omgeving. Hendriks Coppelmans zal bij de bouw zorgvuldig met deze situatie omgaan en de overlast voor de buurt tot een minimum beperken.

Voor meer informatie over het plan en de woningen die nog te koop zijn zie www.dedonkboekel.nl. De woningen zijn beschikbaar vanaf € 234.500,- V.O.N. (casco vanaf € 194.500,- V.O.N.)

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling