3 april 2018

Bouw 56 NOM-huurwoningen Goede Morgen gestart

Terug

Deelgebied Goede Morgen in de duurzame wijk Geerpark Vlijmen groeit door. Geerpark BV (een samenwerkingsverband van ontwikkelaars Janssen de Jong en Hendriks Coppelmans) is op 26 maart gestart met de bouw van 56 huurwoningen voor Woonveste. De werkzaamheden zijn begonnen met het boren van de bodembronnen voor de aardwarmtepompen. Deze duurzame installatie zorgt voor verwarming, koeling en warm watervoorziening en is de vervanger van de bekende gasgestookte CV-ketel. Alle 56 huurwoningen zijn namelijk gasloos. En nul-op-de-meter. Dat betekent dat ze zelf net zoveel energie opwekken als ze verbruiken. Ze zijn dus heel energiezuinig en duurzaam.

Eengezins- en levensloopwoningen

Het bouwplan omvat eengezinswoningen en levensloopwoningen. De oplevering van de eerste sociale huurwoningen is naar verwachting in het voorjaar van 2019. De laatste woningen zijn sleutelklaar voor volgend jaar bouwvak. Dat betekent dan meteen ook de complete afronding van dit deel van Goede Morgen, waar een mix van koop-en huurwoningen gebouwd wordt. De bouw van 42 koopwoningen en 8 vrijesector huurwoningen (ook door Hendriks Coppelmans namens Geerpark BV) is al sinds november 2017 in volle gang. Eind 2018/begin 2019 zijn deze 50 NOM-woningen klaar. Deze zomer start de verkoop van de tweede fase.

Het is de planning dat de verhuur van de 56 huurwoningen in het vierde kwartaal 2018 start. Voor meer informatie hierover kunt u terecht op de website van Woonveste of de sociale media kanalen van Geerpark (Facebook en Twitter).  Daar wordt ook aangekondigd wanneer de verhuur start.

Meer informatie over Geerpark: www.geerpark.nl / www.goedemorgengeerpark.nl.

Hendriks Coppelmans is vanaf de start van deze gasloze wijk actief in Geerpark. Eerder realiseerden we al 19 NOM-huurwoningen en 10 energiezuinige koopwoningen. In deelgebied Hof van Morgen hebben we 11 NOM-huurwoningen in aanbouw. In Goede Morgen fase 1 zijn namens Geerpark BV in totaal 106 NOM-woningen in aanbouw. 

De bouw is gestart met het boren van bodembronnen voor de aardwarmtepompen.

De bouw is gestart met het boren van bodembronnen voor de aardwarmtepompen.

De bouw is gestart met het boren van bodembronnen voor de aardwarmtepompen.

De bouw is gestart met het boren van bodembronnen voor de aardwarmtepompen.

situatietekening

situatietekening

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling