30 januari 2017

Veel belangstelling voor nul-op-de-meter koopwoningen Vlijmen

Terug

Naar schatting 300 mensen bezochten op zaterdag 28 januari de Woonmarkt Geerpark in Vlijmen. Tijdens de markt gingen de eerste woningen van deelgebied Goede Morgen in verkoop. Een bijzonder project want alle 50 woningen zijn nul-op-de-meter (NOM). Met landelijk nog maar circa 100 opgeleverde nomwoningen in de koopsector, is dit een plan van formaat en een unicum in Nederland. Met Goede Morgen lopen we landelijk voorop. Het project wordt dan ook met belangstelling gevolgd.

Positieve reacties op architectuur

Het liep direct bij aanvang al flink storm in Abdij Mariënkroon waar de woonmarkt zaterdag gehouden werd.  Ruim 125 bezoekers hadden belangstelling voor de koopwoningen in Goede Morgen fase 1. De architectuur van de woningen, allen in Oud Hollandse stijl, leverde veel positieve reacties op: “wat een sfeervolle huizen”, “veel variatie”, “praktische indeling”, “veel ruimte”, “hier is goed over nagedacht”, “hier wil ik wel wonen”.

Fans voor duurzame wijk Geerpark

Het publiek was divers en voor alle woningtypes was ruime belangstelling. Uitschieters waren de patiowoningen en alle twee-onder-een-kapvarianten. Ook bleek maar weer eens dat het karakter van de wijk Geerpark enorm aanspreekt. De presentatie van de betrokken stedenbouwkundige en landschapsarchitect trok dan ook volle zalen. Zij vertelden over de filosofie van Geerpark en de ontwikkeling van natuur, de opzet van de woongebieden, groen, water, verkeer en parkeren. De bijzondere aandacht die dit heeft in Geerpark wordt zeer gewaardeerd. Dat geldt zeker ook voor het duurzame karakter dat de wijk zo bijzonder maakt. Geerpark heeft veel fans!

Tot 6 februari inschrijven

Er konden zaterdag nog geen opties op de nul-op-de-meterwoningen genomen worden. Er geldt een inschrijfprocedure. Tot 6 februari 12.00 uur kunnen belangstellenden zich inschrijven op een woningtype en bouwnummer via een voorkeursformulier. Het formulier is te downloaden via de projectwebsite goedemorgengeerpark.nl. In de week daarna volgt de toewijzing en na 13 februari starten de persoonlijke gesprekken bij de makelaar. Meer informatie over de woningen en een toelichting op de inschrijf- en toewijzingsprocedure vindt u op de website van Goede Morgen.

Start verkoop nul-op-de-meterwoning Goede Morgen Geerpark

Start verkoop nul-op-de-meterwoning Goede Morgen Geerpark

2-onder1-kap XL nul-op-de-meter koopwoning

2-onder1-kap XL nul-op-de-meter koopwoning

2 kap XXL nul-op-de-meter koopwoning

2 kap XXL nul-op-de-meter koopwoning

Geschakelde woning nul-op-de-meter koopwoning

Geschakelde woning nul-op-de-meter koopwoning

patiowoning nul-op-de-meter koopwoning

patiowoning nul-op-de-meter koopwoning

Rijwoning Lijst en Rijwoning Luik

Rijwoning Lijst en Rijwoning Luik

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling