18 september 2012

Terug

Tijdens de feestelijke presentatiedag op zondag 16 september, hebben Hendriks Coppelmans en de Udense volleybalvereniging Saturnus/HC hun handtekening gezet onder een nieuw 3-jarig sponsorcontract. Onder applaus van de aanwezige leden en sponsors bekrachtigden algemeen directeur Bart Hendriks, vice-voorzitter Twan van Hout en secretaris Cees Vermeij de hernieuwde samenwerking. Het contract biedt de vereniging een stabiele basis voor de toekomst en het bevestigt het opgebouwde vertrouwen in elkaar. De ondertekening werd beklonken met bubbels voor alle aanwezigen. Hendriks Coppelmans is hoofdsponsor van de club sinds 1999.

Nieuw logo, nieuwe kledinglijn

De vereniging, die bijna 50 jaar bestaat, had zondag nog meer nieuws in petto. Er werd een nieuw, opgefrist verenigingslogo gepresenteerd. Het nieuwe beeldmerk werd onthuld door Jan Gevers, in 1963 mede-oprichter van de vereniging. Jeugdspelers Sophie en Lette showden daarna de nieuwe clubkleding. De exclusief voor de vereniging ontworpen wedstrijdshirts zijn modieus en voorzien van het nieuwe logo. Voor alle sponsoren was er daarna een woord van dank en een smakelijke attentie met het nieuwe logo erop.

Clinics

Dit alles vond plaats tijdens de jaarlijkse presentatiedag. Een feestelijk moment waarop de vereniging al haar teams voor het nieuwe seizoen voorstelt aan vereniging, publiek en sponsors. De dag begon met een speciale clinic voor de mini’s en de jeugd en werd afgesloten met een wedstrijd van het huidige Heren 1, tegen spelers van “oud” Heren 1. Vanaf zaterdag 22 september start de NeVoBO-competitie. Iedereen is van harte welkom op zaterdag eens binnen te lopen op Klarinetstraat 2 in Uden en de sfeer te proeven.

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling