17 juli 2017

Dit najaar start bouw 41 NOM-woningen in Goede Morgen

Terug

Dit najaar gaan wij beginnen met de bouw van 41 nul-op-de-meterwoningen in de gasloze wijk Geerpark in Vlijmen.  Het project omvat naast 33 koopwoningen ook 8 particuliere huurwoningen in het middensegment. De woningverkoop in de eerste fase van plandeel ‘Goede Morgen’ gaat voortvarend en ontwikkelaars Janssen de Jong en Hendriks Coppelmans hebben daarom besloten te starten met de bouw. Hendriks Coppelmans gaat alle woningen namens de samenwerkende ontwikkelaars bouwen. Naar verwachting krijgen de bewoners eind 2018 de sleutel van hun nieuwe huis.

Nog enkele woningen beschikbaar
In de eerste fase van Goede Morgen zijn nog enkele koopwoningen beschikbaar, in diverse prijsklassen en types. Weten welke woningen nog vrij zijn? Kijk dan op de plankaart of neem voor meer informatie contact op met de makelaars: Van de Zande makelaardij (073-5111999 / vlijmen@zande.nl) of Staete makelaars (073- 5117000 / nieuwbouw@staete.nl).

Ook huurwoningen
Deze bouwfase bevat naast koopwoningen ook acht middeldure huurwoningen, allemaal nul-op-de-meter. Deze particuliere huurwoningen worden verhuurd door Stienstra. Wanneer de verhuur van start gaat, is nog niet bekend. Belangstellenden kunnen voor informatie contact opnemen met Patrick Kuijper via p.kuijper@stienstra.nl.

Kijk voor meer informatie op de projectwebsite: www.goedemorgengeerpark.nl.

 

2 kap XXL

2 kap XXL

Patiowoning

Patiowoning

Rijwoning huur

Rijwoning huur

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling