Arno van den Thillart treedt toe tot groepsdirectie Hendriks Bouw en Ontwikkeling

Van juli 2022 tot juni 2023 heeft Ton Moonen de interne rol van Lambèr als bestuursvoorzitter op interim basis overgenomen. Het afgelopen jaar heeft Ton samen met Michael en Vincent gewerkt aan de inrichting van een nieuwe bestuursstructuur. Recent zijn er gesprekken gevoerd met Arno van den Thillart, die sinds 1 maart 2023 als interim directeur ontwikkeling aan ons verbonden is.

Wij zijn verheugd jullie mee te delen dat Arno van den Thillart met ingang van 1 september a.s. toetreedt tot de groepsdirectie. Hij vormt dan samen met Michael, Vincent en Bart Vorstenbosch de groepsdirectie van Hendriks Bouw en Ontwikkeling.

Directeur Ontwikkeling  

Jeroen Suijkerbuijk start op 11 september a.s. als Directeur Ontwikkeling. Jeroen komt van Kalliste Woningbouwontwikkeling waar hij als directeur verantwoordelijk was voor het haalbaar maken van gebiedsontwikkelingsprojecten.

Over Arno van den Thillart

Arno is 51 jaar en woont samen met zijn vrouw Judith, hun dochter Floor (11 jaar) en hun zoon Max (8 jaar) in Nieuwkuijk. Daarnaast heeft hij nog twee dochters Lotte (21 jaar) en Vera (19 jaar) uit zijn eerste huwelijk.  De afgelopen jaren heeft hij bij Van Wijnen Groep en Certitudo gewerkt. Bij Van Wijnen heeft hij samen met zijn collega-bestuurders gewerkt aan een duidelijke boodschap en bijbehorende koers van het bedrijf, wat past bij een modern bedrijf met een langetermijnvisie. Arno had daar de leiding over drie bouwbedrijven, drie onderhoudsbedrijven (renoveren, transformeren), één vastgoedbeheerbedrijf en één ontwikkelingsbedrijf. Daarnaast heeft hij gewerkt aan de landelijke positionering van het merk Van Wijnen, het opstarten van landelijk vastgoedbeheer en slimme renovatie concepten. Bij Certitudo heeft hij gewerkt aan het ombouwen van een ontwikkelbedrijf wat traditioneel thuis was in de transformatiemarkt naar een gebiedsontwikkelaar voor grootschalige binnenstedelijke gebiedsontwikkelingen.

Geboren!

Vincent en Michelle Hendriks zijn heel blij met de geboorte van hun dochter Bella Jolie. Jake William en Lily Rose zijn de grote broer en zus.

Geniet van dit prille geluk!

Laden elektrische auto’s

Vriendelijk verzoek om je e-auto te verplaatsen als deze ‘vol’ is, zodat de laadpaal ook nog door een ander gebruikt kan worden.

Graag jullie aandacht hiervoor!

De toekomst van vastgoedindustrie met AI – open coffee bijeenkomst

In Dome-X wordt binnenkort een bijeenkomst georganiseerd met als onderwerp:

De Toekomst van Vastgoedindustrie met AI

Wanneer: 30 augustus 8:30 – 10:00 uur

Ontdek de kracht van kunstmatige intelligentie in een masterclass van Dirk Huibers.

Graag aanmelden via de QR code op onderstaande uitnodiging.

 

 

Uitnodiging bouwvakborrel en -barbecue op 28 juli

Het zomerseizoen is aangebroken en dat betekent dat de bouwvak in zicht komt. We willen jullie dan ook graag uitnodigen voor de bouwvakborrel en -barbecue. Dit jaar vindt het plaats op vrijdag 28 juli in Dome-X.

Programma

•    15.30 uur ontvangst
•    16.00 uur toespraak door Michael en Vincent (buiten aan kanaal)
•    16.30 uur BBQ
•    20.30 uur afsluiting door Van Gruijthuijsen

Verhinderd?

Kun je er niet bij zijn? Jammer! Laat je dat wel even aan Mandy Remmits weten via mremmits@hb-oss.nl of telefonisch (0412-669463)? Graag uiterlijk 21 juli. Op deze manier kunnen we de juiste aantallen doorgeven aan de cateraar. Dank je wel en tot 28 juli!

Uitnodiging bouwvakborrel en -barbecue op 28 juli

Het zomerseizoen is aangebroken en dat betekent dat de bouwvak in zicht komt. We willen jullie dan ook graag uitnodigen voor de bouwvakborrel en -barbecue. Dit jaar vindt het plaats op vrijdag 28 juli in Dome-X.

Programma

•    15.30 uur ontvangst
•    16.00 uur toespraak door Michael en Vincent (buiten aan kanaal)
•    16.30 uur BBQ
•    20.30 uur afsluiting door Van Gruijthuijsen

Verhinderd?

Kun je er niet bij zijn? Jammer! Laat je dat wel even aan Mandy Remmits weten via mremmits@hb-oss.nl of telefonisch (0412-669463)? Graag uiterlijk 21 juli. Op deze manier kunnen we de juiste aantallen doorgeven aan de cateraar. Dank je wel en tot 28 juli!

Kalender 2024

De kalender voor 2024 is vastgesteld. Volgend jaar is een schrikkeljaar, waardoor februari een dag extra heeft.

Veel animo voor de Sunday Morning Walk

Afgelopen zondag, op 11 juni jl. hielden we op Landgoed Steenenburg in Drunen een ‘Sunday Morning Walk’ in Engelse sferen. Vanaf 10.00 uur waren belangstellende van harte welkom, waarbij ze geheel in Britse stijl werden ontvangen met een kopje vers getrokken thee met iets lekkers, of een cappuccino of café latte, want dat schonken we ook.

Stralende dag

De belangstelling voor een ochtendwandeling over het prachtige landgoed was groot. Veel mensen hadden ondanks de hitte de moeite genomen om naar het Duizendstappenlaantje te komen. Daar werden de bezoekers ontvangen in een tent die voor de gelegenheid was neergezet. En dat was maar goed ook, want het was al vroeg warm op deze stralende dag. Na een welkomstwoord van het team en een toelichting van landschapsarchitect Thomas Jansen kon de wandeling beginnen. Onder het bladerdak van de monumentale bomen van Landgoed Steenenburg bleef het gelukkig aardig koel.

Historisch goed wonen

In twee groepen liepen de deelnemers langs al het moois dat deze eeuwenoude plek te bieden heeft. Daarbij werden de wandelaars meegenomen in het verhaal van Thomas Jansen over de planten en dieren die hun habitat vinden op het landgoed. Daarnaast lichtte het team van Hendriks Coppelmans een tipje van de sluier op over hoe ‘historisch goed wonen’ in een woning of een appartement op Landgoed Steenenburg straks gestalte krijgt. Een geschiedenis waar we je heel binnenkort meer over vertellen! We hebben ook een landingspagina online. Bekijk ‘m hier.

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling