Geweldig wonen in Uden

26 woningen de Groene Ruiter

Wijk waar duurzaamheid het uitgangspunt is

In Uden-Zuid ligt plangebied De Ruiter, een nieuwe wijk waar ongeveer 165 woningen worden gerealiseerd. De plannen voor dit gebied zijn jaren geleden al door de gemeente gemaakt, toen nog onder de naam Nieuw Hoenderbos. Een nabijgelegen varkenshouderij heeft de plannen vertraagd. Inmiddels heeft de gemeente een overeenkomst gesloten met de varkenshouder en kunnen de plannen verder worden ontwikkeld.

Groen en duurzaam

De wijk krijgt een groen karakter met een natuurlijke sfeer en veel variatie in woningtypen. Een wijk met duurzaamheid als uitgangspunt met voor ieder een passende woning. De Ruiter moet een unieke wijk binnen Uden worden.

26 woningen in deelproject de Groene Ruiter

Binnen plangebied De Ruiter gaat Hendriks Coppelmans namens de Combinatie Uden Zuid 26 koopwoningen bouwen: 22 tweekappers en 4 vrijstaande woningen. Dit deelproject draagt de naam ‘de Groene Ruiter’. Vanaf begin december 2022 is de bijbehorende projectwebsite www.degroeneruiter.nl online.

Start verkoop

De woningen zijn nog in ontwikkeling. Planning start verkoop is eind januari 2023. De voorinschrijving start op 16 december.

Op de hoogte blijven?

Heb je interesse in dit project en wil je op de hoogte gehouden worden van de voorinschrijving en start verkoop? Schrijf dan vrijblijvend in via onderstaand inschrijfformulier.

Bovenstaande gegevens zijn onder voorbehoud van wijzigingen.
– Laatste wijziging 22 november 2022 –

    Ik ga akkoord met het privacy statement van Hendriks Coppelmans. Alle (persoonlijke) gegevens die u via dit formulier verstrekt worden door Hendriks Coppelmans strikt vertrouwelijk behandeld. Wij doen er alles aan om uw privacy te beschermen. Wij respecteren en handelen conform de eisen die de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) stelt. Wij hebben een Privacy Statement opgesteld, waarin u kunt lezen hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.
    Uden
    Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling