Geweldig wonen in Vlijmen

38 nul-op-de-meterwoningen Tot Morgen Geerpark (fase 1)

Speciaal voor 'early birds': presale 27 april van start

Klaar voor de toekomst

Geerpark in Vlijmen is een van de meest duurzame wijken van Nederland. In het nieuwste deelgebied Tot Morgen fase 1 komt een mix van woningtypes: hoek- en tussenwoningen, beneden- en bovenwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en patio’s. Een groot aantal woningen heeft een veranda aan de voorzijde, waardoor je nog meer kunt genieten van de natuur om je heen.

16 mei 2020 in verkoop

In Tot Morgen krijgen de woningen een mooie landelijke architectuur met een knusse maar moderne sfeer. Dit wordt versterkt door het gebruik van bruingrijze steensoorten en stijlvolle zwarte en friswitte houtlookelementen. Zoals alle woningen in Geerpark, zijn ook de woningen in Tot Morgen gasloos en nul-op-de-meter. Je woont er duurzaam en met een hele lage of zelfs zonder energierekening. Helemaal klaar voor de toekomst! In Geerpark woon je buiten, midden in de natuur. En dat op 10 minuten van Den Bosch.

Presale start 27 april

Speciaal voor de ‘early birds’ start op 27 april een presale. Vanaf die datum vind je op totmorgengeerpark.nl alle informatie die voorhanden is inclusief een prijsindicatie. (De definitieve verkoopprijzen worden vastgesteld zodra we overeenstemming hebben over de aanneemsom, alle verkoopstukken gereed zijn en we officieel in verkoop kunnen gaan.) Heb je in de presaleperiode al een voorkeur voor een bepaald bouwnummer, dan kun je het presaleformulier invullen (voor 6 mei). Je krijgt dan bij start verkoop voorrang in de toewijzing van de woningen. Je bent er dan immers als een van de eerste bij en dat waarderen we! Meer informatie over de presale vind je hier.

Op de hoogte blijven? Schrijf je in!

De woningen van Tot Morgen fase 1 liggen op een toplocatie direct aan of dichtbij het grote wijkpark en de waterslinger. Heb je interesse in dit project en wil je op de hoogte gehouden worden van alle ontwikkelingen en de start van de verkoop? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief via de projectwebsite www.totmorgengeerpark.nl

Meer informatie

Meer weten over deze bijzondere wijk? Kijk dan op www.geerpark.nl

Tot Morgen is een project van Geerpark BV, een samenwerking van Hendriks Coppelmans Ontwikkeling en Janssen de Jong Projectontwikkeling

Bovenstaande gegevens zijn onder voorbehoud van wijzigingen.
– Laatste wijziging 9 april 2020 –

Vlijmen