Te koop

Bouwgrond voor vrijstaande woning

Vrijstaand wonen in het dorpshart.


    Plaats

  • Boerdonk

    Verkoopprijs

  • € 112.000 K.K.

Bouwkavel in dorpshart van Boerdonk (gemeente Veghel) nabij project ’t Veldje. Op de bouwkavel kan in eigen beheer een vrijstaande woning gebouwd worden. In woongebied ’t Veldje worden in meerdere fases in totaal 12 twee-onder-een-kapwoningen gebouwd. Twee woningen zijn reeds opgeleverd.

 

 

Locatie

De kavel (310 m2) ligt in het hart van het dorp Boerdonk (gemeente Veghel), aan de Kapelstraat 5, op het voormalige evenemententerrein, tegenover de fraaie nieuwbouw van D’n Hospes. Een centrale locatie in een knusse dorpsgemeenschap, dichtbij voorzieningen. Een fantastische plek om te wonen. Door de verbreding van de N279 (Den Bosch-Helmond) is Boerdonk zeer goed bereikbaar.

Klik op de kaart om je route te plannen

Kenmerken

Op deze bouwlocatie is al een bouwvergunning afgegeven zodat meteen met de bouw kan worden gestart. Voor de huidige bouwvergunning is een tekening gemaakt met een indeling die van toepassing zou kunnen zijn. Het is natuurlijk mogelijk om deze indeling nog aan te passen en zo geldt dat uiteraard ook voor de woning. Aan de voorzijde is het mogelijk om een erker aan te bouwen waar ook aan de achterzijde de woning nog kan worden vergroot. In de verkaveling is verder rekening gehouden met de mogelijkheid om een garage en of carport te realiseren.
Boerdonk is een prachtig dorp met een actieve, betrokken gemeenschap die openstaat voor nieuwe bewoners. Lees meer over Boerdonk in dit artikel uit Brabants Dagblad 12-08-2013 of kijk op www.boerdonk.nl.

Wonen naar Wens

Betrokken partijen

Verkopende partij: Hendriks Coppelmans Bouwgroep B.V.

Meer weten?

Voor informatie en verkoop kunt u contact opnemen met:
Leenders makelaardij, Hoogstraat 23, Veghel. Tel.: (0413) 28 02 49, e-mail: info@leendersmakelaardij.nl, website: www.leendersmakelaardij.nl