Te koop

6 vrijstaande patiowoningen Rietland

Avontuurlijk wonen op uw eigen eiland!


    Plaats

  • Beek en Donk

    Verkoopprijs

  • € 315.250,- v.o.n. t/m € 325.750,- v.o.n.

In de uitbreidingswijk Beekse Akkers in Beek en Donk (Gemeente Laarbeek) ontwikkelt en realiseert Hendriks Coppelmans zes vrijstaande patiowoningen. Deze koopwoningen liggen aan de De Ruijterweg op een prachtig wooneiland te midden van water en groen. Een besloten woonbuurt met een mooi uitzicht op de omgeving. Het dorpscentrum ligt op loopafstand.

Wonen en slapen op begane grond

De Beekse Akkers is een vitale nieuwe wijk aan de rand van Beek en Donk in de Gemeente Laarbeek. Het laatste deel van deze nieuwbouwwijk wordt afgerond met onder andere deze zes patiowoningen. Ze zijn bij uitstek geschikt voor 55-plussers. Woonkamer, slaapkamer en badkamer bevinden zich op de begane grond. Boven is een mogelijkheid voor een tweede slaapkamer en er zijn diverse wonen-naar-wenskeuzes mogelijk. De achtertuin ligt direct aan het water, waar vanuit zowel de keuken, eetkamer als slaapkamer zicht op is. Als duurzame bouwer vinden we het belangrijk dat de woningen klaar zijn voor de toekomst. De woningen zijn daarom gasloos.

Bekijk hier de website EilandRietland.nl

Locatie

De nieuwe woonwijk Beekse Akkers ligt aan de zuidkant van Beek en Donk, tussen de Zuid Willemsvaart en de Lieshoutseweg. Het centrum van Beek is verrassend dichtbij.
In 3 minuten fietst u naar het Heuvelplein, de supermarkt en de andere winkels in het dorp.

De stad ligt om de hoek. In elf autominuten bent u in hartje Helmond. En dankzij de prima weg- en openbaarvervoerverbindingen zijn ook Eindhoven, Den Bosch, Veghel en Gemert goed bereikbaar. Met het dal van de Goorloop in uw achtertuin is ook de natuur dichtbij.

Klik op de kaart om je route te plannen

Kenmerken

Avontuurlijk wonen op je eigen eiland, klinkt dat niet mooi? Een vrij uitzicht en groen voor de deur: in Rietland heb je de ruimte. Er is maar één (doodlopende) toegangsweg, dus je woont heerlijk rustig. Het uitzicht op het water geeft je daarnaast ook nog een permanent vakantiegevoel.

Rietland ligt in de wijk Beekse Akkers. Een fantastische nieuwe woonwijk met een landelijk karakter. Mooie lanen met bomen en royale parken vormen hier het decor voor een woonomgeving waar u zich thuis voelt. Groen, overal om u heen.

Dwarskap
Kaveloppervlakte: 173 m2
Inhoud: 375 m3
Woonoppervlakte: 97 m2

Langskap
Kaveloppervlakte: 173 m2
Inhoud: 375 m3
Woonoppervlakte: 97 m2

Wonen naar Wens

Wonen is iets persoonlijks. Daarom bestaat de mogelijkheid om individuele woonwensen te realiseren. Er zijn vele keuzemogelijkheden zoals een uitbouw van een tuinkamer of de indeling van de eerste verdieping. Zo ontstaat precies de woning die u wenst.

Kijk hier voor meer informatie over Wonen naar Wens en onze GeweldigWonen!-formule.

Betrokken partijen

Ontwikkeling: Hendriks Coppelmans Ontwikkeling B.V.
Architect: Bulkens Architecten, Molenhoek
Realisatie: Hendriks Coppelmans Bouwgroep B.V.

Meer weten?

Voor verkoop of informatie kunt u contact opnemen met:
Van den Hurk Makelaars o.z.. Tel (0492) 45 01 51, e-mail: info@vandenhurkmakelaars.nl of
Van Helvoort Makelaardij. Tel. (0492) 37 11 90, e-mail: makelaar@van-helvoortbv.nl

Of ga naar www.EilandRietland.nl