Geweldig wonen in Drunen

46 hofwoningen en 120 appartementen Landgoed Steenenburg

Historisch goed wonen

Tussen Drunen en Nieuwkuijk verrijst een bijzonder nieuw woongebied. Hier wandel je vanuit je voordeur straks zo het bos in, langs het eeuwenoude Kasteel d’Oultremont en door het idyllische Duizendstappenlaantje. Wonen op Landgoed Steenenburg voelt als een voorrecht. Midden in de natuur, maar tegelijkertijd vlak bij alle voorzieningen.

Woningtypes

In dit mooie gebied realiseren wij circa 46 hofwoningen en 120 appartementen. Groots wonen in kleinschaligheid. Zo voelt het als je de boskamer betreedt waarin de prachtige woningen komen. De centrale ligging nabij Kasteel d’Oultremont, de waterkant en de bosrand maakt dit een unieke woonplek. De appartementen zijn voorzien van alle comfort en hebben de charme die past bij het landgoed. Een rustgevende woonplek om eindeloos te genieten.

Wonen, werken, beleven

Op het Landgoed Steenenburg gaan wonen, werken en beleven op een bijzondere manier samen. In het woongedeelte is naast de hofwoningen en appartementen ook ruimte voor zelfbouwkavels. Aan de zijde van de A59 komt een medische campus met onder meer een MS expertise Centrum van het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Het kasteel ligt in het hart van het landgoed en krijgt een horecafunctie. In de groene historische omgeving kunnen zowel bewoners en medewerkers als bezoekers ontspannen en genieten.  Verken het landgoed alvast op landgoed-steenenburg.nl.

Start verkoop

De voorbereidingen voor de ontwikkeling van de hofwoningen en appartementen zijn in volle gang. Op 15 september a.s. start de voorverkoop van de eerste fase van het plan. Vanaf dat moment kun je je voorkeur doorgeven voor één of meerdere hofwoningen van Gravin in het middengebied van Landgoed Steenenburg. Op de website vind je vanaf dat moment sfeerbeelden, plattegronden en prijsranges per woningtype. Wil je er als eerste bij zijn? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Naar verwachting start de verkoop in het najaar van 2023. Staete is de verkopend makelaar.

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van de woningontwikkelingen en als eerste geïnformeerd worden over start verkoop? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

 

Bovenstaande gegevens zijn onder voorbehoud van wijzigingen.
– Laatste wijziging 1 september 2023 –

Drunen
Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling