Geweldig wonen in Drunen

50 woningen en 120 appartementen Landgoed Steenenburg

Exclusief wonen bij het kasteel

Tussen Drunen en Nieuwkuijk verrijst een bijzonder nieuw woongebied. Hier wandel je vanuit je voordeur straks zo het bos in, langs het eeuwenoude Kasteel d’Oultremont en door het idyllische Duizendstappenlaantje. Wonen op Landgoed Steenenburg voelt als een voorrecht. Midden in de natuur, maar tegelijkertijd vlak bij alle voorzieningen.

Woningtypes

In dit mooie gebied realiseren wij circa 50 woningen en 120 appartementen. Groots wonen in kleinschaligheid. Zo voelt het als je de boskamer betreedt waarin de prachtige woningen komen. De centrale ligging nabij Kasteel d’Oultremont, de waterkant en de bosrand maakt dit een unieke woonplek. De appartementen zijn voorzien van alle comfort en hebben de charme die past bij het landgoed. Een rustgevende woonplek om eindeloos te genieten.

Wonen, werken, beleven

Op het Landgoed Steenenburg gaan wonen, werken en beleven op een bijzondere manier samen. In het woongedeelte is naast de woningen en appartementen ook ruimte voor zelfbouwkavels. Aan de zijde van de A59 komt een medische campus met onder meer een MS expertise Centrum van het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Het kasteel ligt in het hart van het landgoed en krijgt een horecafunctie. In de groene historische omgeving kunnen zowel bewoners en medewerkers als bezoekers ontspannen en genieten.  Verken het landgoed alvast op landgoed-steenenburg.nl.

Start verkoop

De voorbereidingen voor de ontwikkeling van de woningen en appartementen zijn in volle gang. Naar verwachting start de verkoop in het voorjaar van 2023. Staete is de verkopend makelaar.

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van de woningontwikkelingen en als eerste geïnformeerd worden over start verkoop? Schrijf je hieronder dan in.

 

Bovenstaande gegevens zijn onder voorbehoud van wijzigingen.
– Laatste wijziging 27 juli 2022 –

    Ik ga akkoord met het privacy statement van Hendriks Coppelmans. Alle (persoonlijke) gegevens die u via dit formulier verstrekt worden door Hendriks Coppelmans strikt vertrouwelijk behandeld. Wij doen er alles aan om uw privacy te beschermen. Wij respecteren en handelen conform de eisen die de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) stelt. Wij hebben een Privacy Statement opgesteld, waarin u kunt lezen hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.
    Drunen
    Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling