Geweldig wonen in Veghel

14 woningen Kloosterveldt

Buitengewoon Buitenleven

In de wijk Veghels Buiten tussen Veghel en kerkdorp Erp groeit Kloosterveldt, een buurtschap tussen de groene velden met in totaal circa 70 woningen. Tien twee-onder-een-kapwoningen en vier levensloopwoningen zijn nu in verkoop. De opzet van Kloosterveldt doet denken aan een klooster. Met bebouwing in een carrévorm. Daaromheen een aaneenschakeling van verschillende woningtypes in de sfeer van een Begijnhof. En naar de buitenrand meer openheid met woningen op ruimere kavels. Daar tussenin ligt een groene zone (de kloostertuin) met ruimte voor spelen, ontmoeting en parkeren. Kloosterveldt is kleinschalig. Er heerst rust en geborgenheid.

De 10 tweekappers liggen fraai aan de kloostertuin en voor een deel met de achtertuin aan een natuurlijke houtwal. De woningen liggen op brede kavels en hebben een eigen achterom. Ze zijn aan elkaar verbonden door een sfeervolle ‘kloostermuur’ met onderdoorgangen. Echt iets bijzonders! De vier levensloopwoningen liggen daarachter verscholen en grenzen ook aan de houtwal.

In Kloosterveldt woon je echt buiten. Tussen de landerijen en met vrij uitzicht over de velden. En toch dichtbij alles wat je aan voorzieningen nodig hebt, want het bruisende Veghel ligt op steenworp afstand. Via de nabijgelegen A50 ben je snel in Uden, Den Bosch en Eindhoven.

Meer info? Bezoek de projectwebsite

Volg dit project op facebook

 

Woningtypen

In Kloosterveldt komen circa 70 woningen, zowel huur als koop. In de huursector gaat het om appartementen en eengezinswoningen in zowel de sociale sector (Area) als middenhuur. Het koopaanbod bestaat uit:

  • 10 twee-onder-een-kapwoningen
  • 4 levensloopwoningen

Kenmerken

  • Kavels: 262 tot 420 m2
  • Woonoppervlakte: 138 tot 162 m2
  • Inhoud: 512 tot 615 m3

Verkoopprijs

€ 427.000,- tot € 479.000,- vrij op naam

Wonen naar Wens

Wonen is iets persoonlijks. Daarom bestaat de mogelijkheid om individuele woonwensen te realiseren, bijvoorbeeld op gebied van indeling, afwerking en comfort. Zo ontstaat precies de woning die u wenst.

Betrokken partijen

Ontwikkeling: Hendriks Coppelmans Ontwikkeling 
Architect: Omni Architecten, Schijndel
Realisatie: Hendriks Coppelmans Bouwgroep

Veghel
Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling