Geweldig wonen in Veghel

3 vrijstaande landhuizen Kloosterveldt

Buitengewoon buitenleven met vrij uitzicht over water en velden

In de wijk Veghels Buiten tussen Veghel en kerkdorp Erp groeit Kloosterveldt, een buurtschap tussen de groene velden. In de tweede fase zijn drie vrijstaande landhuizen in verkoop. De opzet van Kloosterveldt doet denken aan een klooster. Met bebouwing in een carrévorm. Daaromheen een aaneenschakeling van verschillende woningtypes in de sfeer van een Begijnhof. En naar de buitenrand meer openheid met woningen op ruimere kavels. Daar tussenin ligt een groene zone (de kloostertuin) met ruimte voor spelen, ontmoeting en parkeren. Kloosterveldt is kleinschalig. Er heerst rust en geborgenheid.

Wonen op toplocatie

Deze landhuizen liggen op ruime kavels aan de zuidkant van het plangebied. Met een blijvend vrij uitzicht over de velden en ligging aan het water is dit gerust een toplocatie te noemen. Echt iets bijzonders! 

Echt buiten

In Kloosterveldt woon je echt buiten. Tussen de landerijen en velden. En toch dichtbij alles wat je aan voorzieningen nodig hebt, want het bruisende Veghel ligt op steenworp afstand. Via de nabijgelegen A50 ben je snel in Uden, Den Bosch en Eindhoven.

Meer info? Bezoek de projectwebsite

Volg dit project op facebook

 

Woningtypen

In Kloosterveldt komen 76 woningen (huur en koop). Het koopaanbod (fase 2) bestaat uit:

  • 3 vrijstaande landhuizen

Kenmerken

  • Kavels: 601 tot 689 m2
  • Woonoppervlakte: 178 m2
  • Inhoud: 731 m3

Verkoopprijs

€ 762.000,- tot € 819.000,- vrij op naam

Wonen naar Wens

Wonen is iets persoonlijks. Daarom bestaat de mogelijkheid om individuele woonwensen te realiseren, bijvoorbeeld op gebied van indeling, afwerking en comfort. Zo ontstaat precies de woning die u wenst.

Betrokken partijen

Ontwikkeling: Hendriks Coppelmans Ontwikkeling 
Architect: Omni Architecten, Schijndel
Realisatie: Hendriks Coppelmans Bouwgroep

Veghel
Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling