Veel animo voor de Sunday Morning Walk

Afgelopen zondag, op 11 juni jl. hielden we op Landgoed Steenenburg in Drunen een ‘Sunday Morning Walk’ in Engelse sferen. Vanaf 10.00 uur waren belangstellende van harte welkom, waarbij ze geheel in Britse stijl werden ontvangen met een kopje vers getrokken thee met iets lekkers, of een cappuccino of café latte, want dat schonken we ook.

Stralende dag

De belangstelling voor een ochtendwandeling over het prachtige landgoed was groot. Veel mensen hadden ondanks de hitte de moeite genomen om naar het Duizendstappenlaantje te komen. Daar werden de bezoekers ontvangen in een tent die voor de gelegenheid was neergezet. En dat was maar goed ook, want het was al vroeg warm op deze stralende dag. Na een welkomstwoord van het team en een toelichting van landschapsarchitect Thomas Jansen kon de wandeling beginnen. Onder het bladerdak van de monumentale bomen van Landgoed Steenenburg bleef het gelukkig aardig koel.

Historisch goed wonen

In twee groepen liepen de deelnemers langs al het moois dat deze eeuwenoude plek te bieden heeft. Daarbij werden de wandelaars meegenomen in het verhaal van Thomas Jansen over de planten en dieren die hun habitat vinden op het landgoed. Daarnaast lichtte het team van Hendriks Coppelmans een tipje van de sluier op over hoe ‘historisch goed wonen’ in een woning of een appartement op Landgoed Steenenburg straks gestalte krijgt. Een geschiedenis waar we je heel binnenkort meer over vertellen! We hebben ook een landingspagina online. Bekijk ‘m hier.

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling