Update verhuizing

De verhuizing van onze locatie in Uden is volop in voorbereiding. Het Serviceteam is al verhuisd naar de Oude Udenseweg en ook de materieeldienst en afdeling Houtconstructies werken grotendeels vanaf hun nieuwe locatie in Oss.

Werkgroep
De organisatie van dit alles wordt gecoördineerd door een werkgroep bestaande uit Oltjan Akkerman, Pieter Driessen, Vincent Hendriks, Cas Stuut, Tjeerd van de Put en Roland Coenders. Deze groep heeft het stokje overgenomen van de focusgroep ‘Inrichting’, die afgelopen zomer heeft geadviseerd over de indeling van Dome-X. Deze week starten de verbouwingswerkzaamheden en naar verwachting zullen alle kantoormedewerkers in de laatste werkweek van dit jaar verhuizen naar hun nieuwe werkplek.

Meubilair
Het huidige kantoormeubilair verhuist niet mee. Alle collega’s die kasten, bureaus of stoelen gratis willen overnemen kunnen dit melden bij Oltjan Akkerman tot uiterlijk 16 oktober. Ook inventaris als schilderijen, whiteboards en planten zijn beschikbaar. Indien mogelijk wordt ieder verzoek gehonoreerd. Houd er wel rekening mee dat je na de verhuisdatum slechts kort de tijd hebt om het meubilair af te voeren want eind december moeten we de locatie leeg opleveren.

Voor vragen over de verhuizing kun je terecht bij een van de werkgroepleden.

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling