Planontwikkeling

Hendriks Coppelmans zet haar kennis, kunde en relaties graag in voor planontwikkeling voor derden. Ontzorging, flexibiliteit en zekerheid staan daarbij centraal. Met úw functionele eisen en wensen als uitgangspunt gaan we aan de slag. Altijd met oog voor de eindgebruikers.

We bedenken optimale functiecombinaties en slimme bouwkundige oplossingen. U krijgt vroegtijdig zekerheid over de kosten en profiteert van aantrekkelijke voorfinanciering én lage ontwikkelingskosten. Al met al biedt u dat de zekerheid van een haalbaar plan op maat.

Het voordeel van een innovatieve partner

Gedegen planontwikkeling vraagt om vergaande kennis, zowel van ontwikkelen als van bouwen. Met Hendriks Coppelmans profiteert u van de knowhow van een ervaren partij op beide vakgebieden. Als ontwikkelende bouwonderneming weten we als geen ander wat er speelt in de markt. Slimme innovaties zoals Wonen-naar-Wens®,  de Budgetwoning® en nul-op-de-meter (gasloos) houden we niet voor onszelf, maar zetten we in allerlei variaties en combinaties in bij de ontwikkeling van uw plannen.

Zekerheid over risico’s

Dankzij een gefaseerde aanpak worden uw risico’s beperkt. Al in een vroeg stadium heeft u zekerheid over de belangrijkste risico’s van de (bouw)kosten. Als u onverhoopt toch niet verder wenst te gaan met het plan, is er een ontkoppelmogelijkheid. U betaalt dan slechts de vooraf overeengekomen vaste directe ontwikkelkosten. Zo houdt ú de regie in handen.

Voordelen op een rij

De belangrijkste voordelen van planontwikkeling door Hendriks Coppelmans op een rij:

  • Ontzorging: deskundige begeleiding door een ontwikkelende bouwer met marktkennis en innovatieve producten.
  • Zekerheid: u profiteert van vroegtijdige zekerheid over de totale kosten.
  • Lage ontwikkelingskosten: u betaalt slechts de directe kosten.
  • Risicomanagement: gefaseerde planontwikkeling met ontkoppelmoment.
  • Voorfinanciering: voorfinanciering mogelijk van de directe voorbereidingskosten.

Publicaties:

Meer informatie

Wilt u meer weten over planontwikkeling? Vraag dan meer informatie aan of neem contact op met René Beks, directeur Ontwikkeling & Innovatie. Tel: (0413) 264833 of rene.beks@hendrikscoppelmans.nl.

Bekijk onze referentieprojecten planontwikkeling