5-Sterrencomfortwoning®

In 2008 telde Nederland 5,2 miljoen kapitaalkrachtige 50-plussers, dit is 32% van de totale bevolkingsomvang. Vooruit-kijkend naar 2025 zien we een forse toe-name van deze kapitaalkrachtige bevolkingsgroep, namelijk 7 miljoen 50-plussers (43%). De medior en senior hechten veel waarde aan toegankelijkheid, veiligheid, comfort en bereikbaarheid. Onze 5-Sterren Comfortwoning® sluit hier naadloos op aan en biedt uitkomst voor deze grote groep.

5 Sterren

* Comfort:
ruime en luxe (vrijstaande) woning, gelegen op een voor de doelgroep gewilde locatie om in alle gemakken te voorzien voor een fantastische woonbeleving;
* Domotica:
van veiligheidsmodule tot zorg- en servicemodule op maat. Kortom, alles om te ontzorgen!
* Flexibel:
woning is aanpasbaar aan de veranderende woonwensen, bijvoorbeeld mogelijkheid tot kangaroewoning;
* Garanties:
diverse garanties zoals verkoopgarantie huidige woning, voor eerste 10 jaar onderhoudsgarantie, daarna onderhoudsservice aanwezig;
* Energiezuinig:
lage energielasten, een aangenaam binnenklimaat door energiezuinig verwarmen en koelen, veel licht in de woning door toepassing van glas.

Wij zorgen ervoor

De 5-Sterren Comfortwoning® kan als een grondgebonden woning ontwikkeld worden én als appartement; beiden op een goed bereikbare locatie waar voorzieningen in de nabijheid zijn. Wij ontwikkelen de woningen risicodragend van gebiedsontwikkeling tot en met de onderhoudsgarantie.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de 5-Sterren Comfortwoning®? Vraag dan meer informatie aan of neem contact op met René Beks, directeur Ontwikkeling & Innovatie. Tel: (0413) 26 48 33 of rene.beks@hendrikscoppelmans.nl.