Ontwikkeling

‘Ik merk dat de bewoners heel tevreden zijn over hun woning’

Hendriks Coppelmans Ontwikkeling BV is een ervaren, solide en innovatieve ontwikkelaar. We ontwikkelen voor eigen rekening en risico, maar voelen ons ook prima thuis in de rol van planontwikkelaar. In die hoedanigheid werken we voor woningbouwcorporaties, zorginstellingen, gemeenten, beleggers en andere marktpartijen.

Creatief en realistisch

We zijn zeer oplossingsgericht en staan bekend om onze creatieve en vernieuwende aanpak. Deze baseren we enerzijds op onze kennis en ervaring, en anderzijds op de behoeften van onze samenwerkingspartners en de uiteindelijke bewoners. Innovatie gaat voor ons dan ook verder dan techniek: ook vernieuwing in organisatie en communicatie vinden we wezenlijk.

Klantgerichte aanpak

Onze klantgerichte aanpak vertaalt zich onder meer in creatieve grondexploitaties, succesvolle binnenstedelijke ontwikkelingen en gegarandeerd realistische plannen. Daarbij gaan we gecompliceerde situaties niet uit de weg: herstructureringsopgaven, revitalisering van kleine kernen en gecombineerde woon-zorgopgaven zijn onze specialiteiten. Dankzij de integrale inbreng van onze marktspecialisten zijn we bovendien in staat projecten sneller tot uitvoering te brengen.

Woningconcepten

Om wonen écht geweldig te kunnen maken, investeren we veel in productontwikkeling. Dat heeft onder andere geleid tot enkele unieke woningconcepten:

Dit vinden onze klanten ervan > klanten aan het woord.

Vanaf dag één

Geweldig wonen begint op dag één, ook bij ontwikkeltrajecten. Om samen de juiste keuzes te kunnen maken, zitten we daarom graag vroeg in het proces met u om tafel. Wilt u meer weten? Neem dan contact op met:

René Beks
Directeur ontwikkeling & innovatie
(0413) 26 48 33
rene.beks@hendrikscoppelmans.nl

Of vraag aanvullende documentatie aan.