Serviceteam 24/7

Het oplossen van huisvestingsproblemen eindigt niet bij de oplevering van een bouwproject. Ook in de gebruiksfase moeten bewoners of eigenaren een beroep kunnen doen op Hendriks Coppelmans. Speciaal voor klein onderhoud, mutatieonderhoud en storingen staat ons Serviceteam klaar. Vanuit drie vestigingen (Drunen, Schijndel en Uden) zijn allround vaklieden actief, die met hun servicebus zelfstandig kleinere technische oplossingen realiseren. De medewerkers van het serviceteam komen vaak in actie op verzoek van een technische dienst van woningcorporaties en zorginstellingen, maar ook bij het herstellen van tekortkomingen aan nieuwbouwprojecten die pas na de oplevering worden gesignaleerd.

Sociale vaardigheden

Omdat Serviceteammedewerkers vaak bij de mensen thuis komen, besteden we veel aandacht aan communicatie en sociale vaardigheden. Uitleg geven, zorgvuldig omgaan met persoonlijke eigendommen en afspraken nakomen, het is allemaal onderdeel van onze dienstverlenende mentaliteit. Op die manier worden problemen snel opgelost en kunnen mensen geweldig blíjven wonen.

24 uursdienst

Het Serviceteam van Hendriks Coppelmans beschikt over een 24-uursdienst, die ook ’s avonds, ’s nachts, in de weekenden en in vakantieperiodes spoedeisende reparaties kan verrichten. Sommige problemen kunnen immers écht niet wachten tot de volgende werkdag. Met onze 24 uursservice zijn wij onze klanten en hun huurders nog beter van dienst.

 

Kleinschalige projecten en vraaggestuurd (binnen)onderhoud

Ook als het gaat om kleinschalige grootonderhoudsprojecten en vraaggestuurd (binnen)onderhoud is het Serviceteam een zeer geschikte partner. Bij de uitvoering van deze werkzaamheden komen de gecombineerde specialismen van ons bouwbedrijf en ons Serviceteam volledig tot hun recht. Waar het bouwbedrijf gespecialiseerd is in projectmatig werken, is het Serviceteam van Hendriks Coppelmans flexibel en snel inzetbaar. Het beste van twee werelden!

 

Publicaties:

Meer informatie

Voor meer informatie over het Serviceteam kunt u contact opnemen met Pieter Driessen. Tel: (0413) 26 48 33 / e-mail: bouwgroep@hendrikscoppelmans.nl