Bouw

‘Je krijgt wat je vraagt en afspraak is afspraak’

Hendriks Coppelmans bouwt al sinds 1922. Dat doen we voor externe opdrachtgevers en voor ons eigen ontwikkelbedrijf. Onze belangrijkste klanten zijn echter de bewoners. Voor hen maken we wonen geweldig.

Ruim 90 jaar

Door de wensen van de bewoner centraal te stellen, zijn we al ruim 90 jaar succesvol met de meest uiteenlopende nieuwbouwprojecten: van sociale woningbouw tot luxe appartementencomplexen, van zorghuisvesting tot scholen, van kantoor- en winkelpanden tot houtconstructiewoningen.

Investeren

Daarbij gaan we veel verder dan het stapelen van stenen. We investeren voortdurend in innovatieve technieken en processen, spelen in op actuele behoeften in de markt en geven graag advies. Samen met u gaan we op zoek naar de duurzaamste materialen, de hoogste kwaliteit binnen het beschikbare budget, het meest optimale ontwerp en de kortst haalbare bouwtijd: het beste resultaat dus.

Uw succes

Dat doen we met oog voor de wensen van u als klant, maar vooral met de behoeften van uw toekomstige bewoners op het netvlies. Hun tevredenheid wordt zo uw succes.

Dit vinden onze klanten ervan > klanten aan het woord

Dit vinden de bewoners ervan > bewoners aan het woord

Vanaf dag één

Geweldig wonen begint op dag één, ook als het gaat om bouwen. Om samen de juiste keuzes te kunnen maken, zitten we daarom graag vroeg in het traject met u om tafel. Wilt u meer weten? Neem dan contact op met:

Cas Stuut, directeur
(0413) 26 48 33
cas.stuut@hendrikscoppelmans.nl

Of vraag aanvullende documentatie aan.