Renovatie & Onderhoud

20 boven- en benedenwoningen groot onderhoud Ronduutje/Stenen Kamer  Plaats

 • Boxtel

  Opdrachtgever

 • Woonstichting JOOST (voorheen: St. Joseph), Boxtel

  Aanneemsom/omzet

 • €865.000,-

  Periode van uitvoer

 • 2017 - 2017

Bijzonderheden

In opdracht van Sint Joseph verzorgden we het groot onderhoud van 20 boven- en benedenwoningen aan het Ronduutje en de Stenen Kamer in Boxtel. De verbouwing van de kleine duplexwoningen was een flinke klus. Alle bewoners moesten tijdelijk uit logeren in een andere woning van de woonstichting. De woningblokken hebben door deze renovatie een nieuw en eigentijds uiterlijk gekregen, waardoor de straat flink is opgeknapt.

Opvallend detail bij dit ingrijpende renovatieproject: de meterkast van de bovenwoningen is nu aan de buitenzijde van de woning aangebracht, onder een luifel. In de bestaande meterkast was namelijk geen plaats meer voor de gasmeter.
De bewoners kregen een nieuwe keuken, wc en douche. Verder zijn de gevels gereinigd, voordeuren, voegen, goten en regenpijpen vervangen, schoorstenen hersteld, beter hang- en sluitwerk aangebracht, nieuwe dakramen en HR++ beglazing. De kozijnen en hekwerk van de balkons zijn geschilderd. Ook is nieuwe riolering en mechanische ventilatie aangelegd.

Toegepast concept(en):