Nieuwbouw, Ontwikkeling

28 starterswoningen Isidorushoeve  Plaats

 • Beek en Donk

  Opdrachtgever

 • Hendriks Coppelmans Ontwikkeling BV, Uden

  Architect

 • Bulkens Architecten, Molenhoek

  Periode van uitvoer

 • 2015 - 2016

Bijzonderheden

Ontwikkeling en realisatie van 22 betaalbare koopwoningen en zes vrijesectorhuurwoningen voor een belegger in uitbreidingsgebied Beekse Akkers in Beek en Donk. De woningen zijn gebaseerd op ons concept BudgetRijwoning®.
Het project omvat een rij van zeven en een rij van drie aan het Isidorusplein, een rij van zes aan Ter Lijnden en een rij van zes aan Middenakkerdreef. De indelingen en plattegronden van alle woningen zijn identiek, de architectuurstijl varieert. Zo is een goede balans gevonden tussen betaalbaarheid, keuzevrijheid en esthetische waarde.  De woningen zijn zeer compleet en er zijn diverse wonen-naar-wensopties om de woning op maat aan te passen. Een tussenwoning kost € 169.000,- v.o.n.,  een hoekwoning € 179.000,- v.o.n.
De woningen zijn in recordtijd ontwikkeld en op de markt gebracht. Dankzij een goede samenwerking met de gemeente Laarbeek kon de tweede fase versneld opgepakt worden. De woningen waren in zeer korte tijd verkocht.

Bij de bouw van de woningen is gebruik gemaakt van duurzame materialen. We hebben bijvoorbeeld prefab houtconstructies (uiteraard met FSC-keurmerk) gebruikt voor de gevels en de dakelementen.