Geweldig wonen in Uden

Maatwerk in viersterrenhotel

Hotel/bowlingcentrum en interne verbouwing De Vrije Teugel

nieuwbouw
renovatie
Activiteit

Nieuwbouw van viersterrenhotel met 50 luxe kamers. In de kamers is veel maatwerk toegepast, zoals een speciaal ontworpen bed- en badmeubel. De kelder (met bowlingbaan, grand café, lounge en keuken), is voorzien van akoestisch ontkoppelde plafonds en wanden. De gevels zijn uitgevoerd in houtskeletbouw.

In de bestaande bouw van het recreatiecentrum zijn drie feestzalen gestript en bouwkundig en installatietechnisch volledig vernieuwd, met onder andere een grotere, professionele keuken, instructielokalen, aula en open leerplein. De vernieuwde entree en lobby verbindt het verbouwde deel met het nieuwe hotel.

Als bouwkundig aannemer verzorgden we zowel de hele engineering als ook de aansturing van de vele projectpartners, waaronder interieurarchitect, installateurs, constructeur en specialistische onderaannemers zoals de keukeninrichter en installateurs van bowlingbaan, keuken en hotelkamersluitwerk. Dit bouwteamproject werd uitgevoerd in een bouwcombinatie met Van der Horst aannemers uit Mill.

Projectinformatie

Locatie: Bedafseweg 22, Uden
Opdrachtgever: Fitland BV, Mill
Partners: Bureau Verkuylen B.V., ´s-Hertogenbosch (architect)
Periode van uitvoering: 2011 - 2012

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling