5-Sterrencomfortwoning®

In 2008 telde Nederland 5,2 miljoen kapitaalkrachtige 50-plussers, dit is 32% van de totale bevolkingsomvang. Vooruitkijkend naar 2025 zien we een forse toe-name van deze kapitaalkrachtige bevolkingsgroep, namelijk 7 miljoen 50-plussers (43%). De medior en senior hechten veel waarde aan toegankelijkheid, veiligheid, comfort en bereikbaarheid. Onze 5-Sterren Comfortwoning® sluit hier naadloos op aan en biedt uitkomst voor deze grote groep.

5 Sterren

  • Comfort: ruime en luxe (vrijstaande) woning, gelegen op een voor de doelgroep gewilde locatie om in alle gemakken te voorzien voor een fantastische woonbeleving;
  • Domotica: van veiligheidsmodule tot zorg- en servicemodule op maat. Kortom, alles om te ontzorgen!
  • Flexibel: woning is aanpasbaar aan de veranderende woonwensen, bijvoorbeeld mogelijkheid tot kangaroewoning;
  • Garanties: diverse garanties zoals verkoopgarantie huidige woning, voor eerste 10 jaar onderhoudsgarantie, daarna onderhoudsservice aanwezig;
  • Energiezuinig: lage energielasten, een aangenaam binnenklimaat door energiezuinig verwarmen en koelen, veel licht in de woning door toepassing van glas.

Wij zorgen ervoor

De 5-Sterren Comfortwoning® kan als een grondgebonden woning ontwikkeld worden én als appartement; beiden op een goed bereikbare locatie waar voorzieningen in de nabijheid zijn. Wij ontwikkelen de woningen risicodragend van gebiedsontwikkeling tot en met de onderhoudsgarantie.

Meer weten? Neem contact op!

Rene Beks - Hendriks Coppelmans
René Beks
Directeur Ontwikkeling & Innovatie
T: (0413) 26 48 33
"Zullen we samen wonen geweldig maken?"
Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling